Normalis hogy ennyire akad a CS GO?
Figyelt kérdés
I7 2600k,Integralt HD 3000.
Kb 20 FPS el megy..
Ugy tudom a CS GO nak processzor kell inkabb, nem VGA, ha nincsenek a kozelemben jatekosok 30-35 FPS.
Mitol lehet?
2019. nov. 15. 14:30
1/6 anonim 

válasza:

Igen cpu igényesebb ,hogy elérd a 144hz et viszont kell vga. 2600k ba integerált igp iszonyatosan gyenge és ezért kevés az fps ed. Ha-on 30k ért teszel mellé egy rx 470/570 megoldódik a gondod.
2/6 anonim 

válasza:

Az integralt gpu rem gyenge, ennyit tud
3/6 A kérdező kommentje:
Holnap erkezik az RX 580 8GB-om, csak megijedtem hogy mas gond van, azthittem azert ezt a 'nem tul szep' jatekot elviszi legalabb 40-50 FPS-el, ha mar a Dirt 2 Lowon akadasmentes..
2019. nov. 15. 14:44
4/6 anonim 

válasza:

ha még nem vetted volna meg van 1 verhetetlen ajánlat: az egyik legjobb 580 as és elég jó ajándék jár hozzá :D 53k ért best buy
5/6 anonim 

válasza:

főleg így: + INGYEN ebben az értékben: 17 990 Ft
PC játék - AMD Radeon VGA akciócsomag - Borderlands 3, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint ui ha nem szereted ezeket a 18.000 ft os játékot akkor el is adható könnyen ár alatt és kb 40k ban megkaptad a legjobb 580ast kb.
6/6 A kérdező kommentje:
Mar megvan de koszi. :)
2019. nov. 15. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!