Miért nem működik rendesen a zsugorítás? Esetleg én csináltam valamit rosszul?
Szeretnék Win10 mellett Kali Linuxot is használni, de valamiért nem tudok helyet zsugorítani.
A képek mindent elmondanak...
Akkor van ez pl. mikor hdd-esetén valami adatot írt már oda a lemezen (ezért kb. ott van a határvonal) tehát annál a sávnál nem tudja kisebbre zsugorítani.
Ilyen esetben pl. segíthet egy töredezettségmentesítő lefuttatása is..
2: Ez pont nem attól van! Ha az adat "arrébb" van, akkor simán átpakolná töredezettségmentesítés nélkül is mert erre képes - lenne - a lemezkezelő.
Ha nem nem áthelyezhető adat van a vinyón arra meg hiába engeded rá a töredezettség-mentesítést mert az adat nem áthelyezhető. Dereng?
Mint írtam, próbáld külső progival mert néha ügyesebbek mint a beépített. Ha azzal sem megy akkor ennyi...
# 3
Háát lehet hogy igazad van, csak én is szoktam partíciókat zsugorítani, és ha lefuttatok egy töredezettségmentesítőt - akkor jóval nagyobbat szokott engedélyezni.
Ez miatt gondoltam hogy azért lehet, mert ott volt valami adat...
De simán lehet hogy tévedtem. Csak tipp volt 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!