Miért nem seedel rendesen a Zyxel 326 NAS nCore-ra?
Sziasztok!
Az volna a problémám, hogy nCore-ról szeretnék letölteni filmeket a NAS-om segítségével, de az nCore felülete azt mutatja, hogy nem seedeltem vissza a letöltött fájlokat.
A NAS 326 letöltőfelületén 3 fázis van; letöltés, seed, kész. Reggelre mindig a kész fázisba kerülnek a file-ok. Úgy szoktam csinálni, hogy a számítógépen letöltöm a torrent file-t és a nas szoftverében elindítom a letöltés.
Fontos információk:
Szolgáltató: Magyar Telekom Nyrt.
Docsis 3.0 modem: Sagecom FAST3686
router: HP R110 VPN router
Nas: Zyxel 326
A biztonság kedvéért minden egyszközt gyári beállításokra tettem.
Én azt tapasztaltam ezekkel a gyárilag beépített torrent kliensekkel, hogy nem működnek valami jól. Az Asus routeremen lévő se seed -elt normálisan. Le is cseréltem Transmission -ra. Most a TV BOX -omon is azt használom, hibátlanul teszi a dolgát.
Szerintem ebbe a topikba megtalálod a megoldást:
Itt van még ez is (az összefoglalóból linkelték):
Sziasztok, Vuzetorrentem van. és nem tudom hol álitsam be, hogy vissza töltsem, vagy is seedeljem, mert magátol nem akar, és már 2x kilöktek a ncorerról. harmadszorra vége :)
légyszi valaki akinek van ideje írja le részletesen lépésröl lépésre mit csináljak, köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!