Milyen processzor hűtőt vegyek i9 hez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek ez: [link] jobb vagy valami ehez hasonló leghutes vagy pl ez: [link] vagy valami ehez hasonló vizhutes jó i9 hez, főleg ha egyszer majd övét clockolni szeretném? Vagy szerintetek milyet vegyek? Mert én szeretem e leg és a vizgutest de ennek téren nem vagyok olyan jó....2019. nov. 20. 15:39
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az ehez hasonló leghutes után már új mondatot akartam kezdeni....
2019. nov. 20. 15:40
2/6 anonim válasza:
Ne vegyél te semmit. Jó a gyári is.
Te soha az életben nem fogod tuningolni a procit, hisz még írni sem tudsz.
Amennyiben mégis húznád, úgy is azonnal tönkremenne.
Gondolom az osztálytársak előtt akarsz menőzni vele, azért meg felesleges ennyi pénzt kiadni.
Higgy nekem, kevés vagy!!
3/6 P.O.C. válasza:
#2: Az i9 -esekhez gyárilag nincs hűtő mellékelve.
4/6 anonim válasza:
Tudom, attól még áll amit mondtam. 😄
Egy kis taknyos nyavajog, hogy mit vegyen, mintha nem tudná, hogy tök mindegy. Csak nem szeretem ezt az álszentséget, hogy azt tudja, hogy mi az az I9, de a hűtést már meg kell kérdezni okvetlen.
Hagyjuk már!
5/6 anonim válasza:
Asszongya a kiscsákó (privátban persze) hogy 16 éves férfi, és streamernek készül.
Azoszt iggen!! 😍
6/6 A kérdező kommentje:
miért bajod van vele?
2019. nov. 21. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!