H270-es alaplapba mi lesz ha belerakok egy “k” processzort?
Lenne egy i7 6700k-s processzor, ez 4.00ghz-s alapból azért akarom ezt mert sima i7 6700 meg csak 3.40ghz.
Működne ez az alaplapba? Tudom hogy a “k”-s procihoz z270 kellene de én tuningolni nem akarom azért kérdezem.
Természetesen működni fog, csak nyilván tunning nem.
De a helyett hogy itt kérdezgetsz, miért nem mész fel az alaplapod honlapjára és nézed meg a CPU support listáját?
Ha ott szerepel ez a proci, akkor nyert ügyed van.
Azért csak nézd meg az alaplapod honlapján.
Az egyik 65W-os, a másik 91w.
Ha pl. az alaplapodban csak 80W-ig lehet procit rakni akkor nem fog működni. Ha 90 ig akkor jó lesz.
Úgy jön ide a ram hogy régebben mikor venni akartam ramot megnéztem az alaplap oldalán hogy jó lesz e bele,rajta volt a listán a kiválasztott ram de még sem működött vele.
Csak példának szántam mivel nem mindig helyes az az infó amit ott megadnak.
Az alaplap egy Gigabyte H270 Gaming 3 és elvileg azt írja hogy a 91W-os proci is mehet bele.
Az egyébként nem tudom számít e hogy a bios veriónál az oldal azt írja hogy F1-es kellé neki nekem meg F9d van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!