Hogyan tudom az Xbox 360 vezetékes kontrollert rafsatlakoztatni a gépre?
De, az Xbox360 kontroller, nekem is olyan van, eredeti Microsoft. Viszont az új dobozos változathoz jár egy kb. 10 centis átalakító.
Hogy mi szükség volt erre a megoldásra, azt én sem értem. A csatlakozó nem PS/2 és még életemben nem láttam semmin hozzá való aljzatot, de valamiért az MS így oldotta meg.
Ami a helyzetet illeti, a kérdező valószínűleg használtan kapta vagy vette és nem járt hozzá ez a kis konverter kábel. Ebay-en vagy Aliexpressen kellene szétnézni, hogy jár-e hozzá külön, de ilyen későn már igen komolyan bezavar a kiszállítási időkbe a karácsonyi dömping.
Vezetékes Xbox 360 kontrollernek elvileg ilyennek kellene lennie: [link]
Ez egyből megy be a PC bármelyik USB slotjába. Magába a konzolba is USBn csatlakozik ezért ha a kábel vége nem stimmel akkor egyrészt hiányzik a vége másrészt az esetleg valami korai szériás darab lehet ahol még volt lerántásgátló rajta. [link]
Ugyanis az a széthúzható rész arra lenne jó ha bedugod a konzolba és valami miatt beakad akárhova a kábel a nagy játékban akkor az egy erős rántástól szétpattanjon ahelyett, hogy lerántaná a gépet a földre. Ez nagy divat volt a 360 előtti legelső Xboxnál ahol a csatlakozó vége nem USB volt és erősen rögzült a gépbe. Viszont 360 esetén gyakorlatilag az USB könnyebben szétjön mint az a csatlakozó ezért nem is nagyon emlékszem, hogy ilyen fajtát gyártottak volna hozzá nagy tételben. Eleve vezetékes joy nem nagyon volt hozzá, vezeték nélküli volt az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!