Érdemes még Xbox One X-et vagy PS4 Pro-t venni?
Úgy tudom mindkét konzol visszafelé kompatibilis lesz szóval abból a szempontból nem vesznek el a játékaid amiket a régiekre vennél. Másrészt az új konzol megjelenésével a régebbi nem szokott azonnal lekerülni a polcokról. PS esetében akkor kezdik kivezetni amikor az újból már megjelenik a "slim" verzió. A PS3 is csak nemrég került ki a PS Plus "hatásköre alól" pedig már régóta van ps4.
Szerintem megéri megvenni a régebbit még mindig mert ez a konzolok legjobb életszakasza, szvsz. Ilyenkor már nem küzd gyermekbetegségekkel, bőven vannak rá játékok és az árak is mérséklődtek egy picit. Nemsokára black friday. Egy csomó boltban akciósak lesznek a konzolok. Ha akarsz venni akkor most kifoghatsz egy-két jó ajánlatot (két éve én is ilyenkor vettem a ps4-et. Kb vicc áron).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!