Nemrég raktam össze haveromnak egyet:
- E2200 Pentium
- 2 GM ram
- 320GB HDD
- Valami nagyon alap Radeon videókártya.
Ingyen adtam neki. Nem erőmű, de arra pont elég, hogy heti egyszer megnézzen valamit interneten. Én magam is használtam hasonlót, csak SSD-vel. Azzal is simán lehetett netezni.
Van egy másik gépem is:
- E8400
- 4GB Ram
- 120-as SSD
- 512 MB GEforce 840GS
Windows 7-el szépen fut, jelenleg Linux Minttel használom, céges projekt gépként fut 0-24-ben.
Illetve van egy régi Acer 5720Z laptopom, konkrétan nem 775, de az az időszak. Évek alatt felturbóztam, Erősebb processzor (az adott típusba elérhető legjobb) T7700. 2GB ram, ezt még lehetne bővíteni. 120-as SSD, Windows 7 rendszer, de a 10-est is simán bírja. 10+ éves gép.
Van még egy 775-re épülő gép is. Valamilyen Quad processzor, memória már DDR3-as, 4GB ram, összességében Első-második generációs i3-as szint.
Én 2 éve váltottam AM4-re LGA775-ről, természetesen még használatban van:
Intel Core 2 Duo E4600
2GB DDR2 RAM
AMD HD5450.
Egy BTX-es Brand PC, ami sajna nem igen bővíthető.
Átlag felhasználásra még 4GB RAM-mal és SSD-vel használható lenne de nem nagyon akarok már rá áldozni fölig hogy ma már olyan 20-30K-ért van I5 2gen-es brand PC, ami már elég korrekt ajánlat.
Hogy használom, az túlzás. Néha előveszem nosztalgiázni.
ASUS P5E-VM HDMI
Intel Core2 Quad Q6600
4GB DDR2 800MHz
Nvidia Geforce 8800 Ultra
250GB Western Digital merevlemez
FSP500-70EP
Még tervezek bele egy Sound Blaster X-fi hangkártyát és gondolkodom egy ASUS P1 PhysX kártyában, bár a G80 már maga is támogatta a feature-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!