Windows 10 vagy a Windows 7 használ több ramot?
Én használtam már gyengébb gépen is win10-et, nekem jobban futott. De ha valóban csak böngészés a cél, meg alap dolgok, akkor jobb lehet egy linux mint vagy ubuntu (esetleg más) rendszer megszokása. Gyorsabb.
Amúgy írd be, hogy "windows 10 optimalizálása", néhány cikk van. Háttérfolyamatok kikapcsolása, esetleg animációk, stb. Egyébként pedig a 4 gb eléggé kevés, mondjuk egy chrome simán megeszi. Keress kevésbé gépigényes böngészőket.
Illetve találkoztam olyannal is, akinek nem is észlelte a gépe mind a 4 GB RAM-ot. Nem nézem meg rá se jön... BIOSban kellett engedélyezni.
Elméletileg a windows defender bőven elég + egy reklám blokkoló a böngészőbe. Windows 10 a microsoft honlapjáról ingyenesen elérhető. Vagy ne aktiváld (csak ott lesz a vízjel) vagy eredetin szerezd be. Esetleg az a bizonyos aktivátor fórum oldala a legmegbízhatóbb forrás.
Egyébként kipróbálhatod, de szerintem nem lesz nagy változás. Én legalábbis csak negatívat tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!