Mit gondoltok erről a 32"-os Philips full hd monitorról?
Figyelt kérdés
Erröl lenne szó:
Nem csak számítogéphez lenne, hanem egy set top boxal tv ként is használnám. Az ára is jó szerintem, viszont félek hogy zavaró lenne ekkora méretnél a full hd felbontás. De közben tv nek meg jó volna. Ha van olyan aki használ ekkora monitort a számítógépéhez kérem ossza meg velem a tapasztalatait. Köszönöm!
2019. nov. 18. 16:17
1/6 anonim válasza:
Nem voltam még a szobádban, de 32" ívelt képernyő tévére szerintem nem ideális.
2/6 Derwer válasza:
VA panel van benne ami nem rossz.
Fényereje kicsi.
Es igen pixeles lesz, ha közelről nézed, mint egy PCs monitort. (nekem 27es FullHD van, ami okés nekem, de amúgy határ eset)
3/6 A kérdező kommentje:
Alapvetően keskeny hosszú szobám van, de a rövidebb irányba nézném. Magyarán nem túl nagy távolságról. Számitogép használat közben kb 1 méterről, de ez változhat még mert épp azon agyalok hogy át rendezem a szobát. Igazából elsődlegesen számitógép és máso
2019. nov. 18. 17:19
4/6 A kérdező kommentje:
Fránya telefon.... Szóval elsősorban számítógép monitorként használnám, a tv funkció inkább másodlagos.
2019. nov. 18. 17:21
5/6 Derwer válasza:
Egy méterről jó lehet a FullHD is.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!