Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PHILIPS 227E3LSU monitorról...

PHILIPS 227E3LSU monitorról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Jók a Philips monitorok? Jobbak mint az LG,Benq?
2012. febr. 10. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Én még a Philipstől jó terméket nem nagyon láttam. A monitor miért lenne kivétel?
2012. febr. 10. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Alapból utálom az LG-t és aki olyat akar venni azt lebeszélem róla, mert:

-3db LG DVD-író tönkrement

-2 LG monitor tönkrement

-4(!!) LG telefonom tönkrement

...

Megfogadtam, hogy lebeszélek mindenkit aki LG terméket akar venni! Ha monitor kell akkor ASUS, SAMSUNG vagy pedig BenQ!!

2012. febr. 10. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a Philips jó termékeket gyárt, példának okáért egy 1985-ben vásárolt Philips televízió mai napig működik hibátlanul.
2012. febr. 10. 20:56
 4/5 anonim válasza:
Nekem egy ilyen monitorom van, és teljes mértékig meg vagyok vele elégedve. Csodálatos képet ad, játékokhoz, filmnézéshez ideális. Én csak három fajtát vásárolok: LG,Sony,Philips
2012. jún. 9. 13:15
 5/5 anonim válasza:

Sziasztok,

Akinek tényleg van ilyen, Tőle szeretném kérdezni, hogy az a kék áttetsző keret nem idegesítő - tudom fura kérdés, - de akár egy zavaró tényező is lehet ebből az aapróságból, pl, ha oldalról meg van világítva? De az is lehet, hogy jól néz ki, sajnos élőben még nem láttam,

Ez lenne a másik amiben gondolkodom,:

Philips LED monitor 226V3LSB V-line, kb ugyan azt tudja csak fele annyi a kontraszt arány, - ami ha jól tudom inkább szemfényvesztés és marketing fogás - előre is köszi a választ (Jöhet privátban is) Köszi:D.

Philips LED monitor 226V3LSB V-line

2012. aug. 2. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!