Gigabyte GTX 1660 vs Kevésbé ismert márkák GTX 1660-jai?
Igazából a garancia a lényeg melyik ad többet, én kerülöm a 3 ventis kártyákat számomra túl monstrumok, egy dupla ventis kártya bőségesen megfelel, 3 ventis kártyával volt már problémánk szerintem felesleges de ez én vagyok.
Egyébként nincsen akkora különbség kártya és kártya között egyiken jobb a hűtés, másik jobban néz ki, egyik hangosabb stb. pl olcsóbb gyártók mint Manli, Colorful itt azért érezhető az olcsóság mondjuk egy drágábbal szemben.
Olvass teszteket, boltok értékeléseit stb.
Gigabyte, Msi, Asus, Gainward, Evga, Palit, Zotac ezek jó kártyákat szoktak csinálni, de persze volt már nekik is h rosszat csináltak.
Érdemes legalább dupla ventis kártyát venni.
Nincs feltétlen gond velük, teljesítményben pedig megközelítőleg nincs különbség, csak pár százalék, ha gyárilag van húzva, ezt OC-val jelölik, de ezt te is megtudod csinálni, pár perces művelet.
Többit leírta az első, garancia minél több legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!