Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit fejlesztenétek a helyemben?

Mit fejlesztenétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Játék közben (cs:go) néha észlelek nagyobb pályákon fps droppokat.

Mit fejlesztenétek a helyemben? Én a cpu-n gondolkodom..

config:

ALAPLAP: ASUS B85M (4 ramos)

CPU: Core i5 4570t 4. generáció

SSD: 120GB Kingston Fury

HDD: 2TB Seagate

RAM: 2x4GB Corsair Vengeance dual channel

VGA: RX470 4GB DDR5 256bit

TÁP: FSP Raider 650Watt (silver minősítés)

2019. nov. 15. 00:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Ramot 16 GB-ra

És I7 4770-K ra de csakis ha találnék jó áron használtan ilyen alkatrészeket.

2019. nov. 15. 01:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Ennek a konfignak bírnia kell a 60fps-t csgo-ban. Ellenőrízd ezeket:

- Fut e más program is a gépen, és ha azt bezárod akkor megszűnik e az fps drop.

- Mennyi a szabad memória feladatkezelő szerint amikor cs:go megy.

- HDD-kre a HdSentinel mit mond. Volt olyan hogy egy látszólag működő de valójában döglődő HDD okozott pillanatnyi rendszer megakadásokat.

- Programal figyeld a hőmérsékleteket, ha vmi túlmelegszik akkor leszabályozhatja a saját teljesítményét. Vedd le a gép oldalát ha az segít.

- Talán a rendszert újra kéne telepíteni.

Ha nem sikerűl kideríteni semmit, akkor fejlessz találomra:

CPU-d "t"-s, ami csökkentett fogyasztásút jelent. Nem tudom, de talán ez okozhatja a problémát. Én nem vennék i7-et, szerintem túlárazott az i5-ökhöz képest. Vagy szerezz be egy normál nem-t-s i5-öt, vagy ha van pénz válts újabb platformra (pl ddr4, 6 magos cpu).

16GB memóriára bővítés kézenfekvő, de ha játék közben nem fogy el a szabad memória akkor ezzel nem oldódik meg a baj.

2019. nov. 15. 04:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Processzor gyanús nekem is, ez a csökkentett órajeles cucc jóval gyengébb azért, mint a sima. Bár csének elvileg egy hajszárítón is el kéne futnia. MSI Afterburnerrel nézz végig mindent, kihasználtságokat, hőfokokat.
2019. nov. 15. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!