Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó videokártya?

Ez jó videokártya?

Figyelt kérdés

Erről a videokártyáról tudtok mondani véleményeket?

Illetve bele megy ebbe az alaplapba:gigabyte ga-ab350m-ds3h v2

Ez lenne az a kártya:ASROCK Radeon RX570 Phantom Gaming X 4G OC

2019. nov. 14. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Mivel a videókártyákat PCI-e x16 foglalattal lehet az alaplaphoz csatlakoztatni így igen, bele fog menni az alaplapba. Az már más kérdés, hogy mennyire nevezhető "jónak" ugyanis nem tudjuk, hogy mire szeretnéd használni. Arra alkalmas, hogy régebbi játékokat kényelmesen futtassa, talán arra is, hogy az újabbakkal megbirkózzon megfelelő beállításokkal, bár itt nem ér véget a dolog, mert nem mindegy, hogy mennyibe kerülne és az sem, hogy milyen a márka, ami jelen esetben ASROCK amivel nekem nincs tapasztalatom.
2019. nov. 14. 19:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Játékokra akarnám használni, régebbikre újabbakra is, persze nekem az is jó ha nem high meg ultra grafikán futna a játék
2019. nov. 14. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
40 ezer a reális ár érte, nem adnék érte sokkal többet.
2019. nov. 14. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:

40 ezer újonnan, szóval használtan max 20-25. Bár nekem ez a kártya nem kéne.

Egyik havernak volt ilyen, nem volt ritka hogy 80-90 fokon pörgött, és a teljesítménye is nagyon gyatra volt.

2019. nov. 14. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
FullHD "high-medium" beállításokra tökéletes az RX 570, csak már nem mai architectúra, persze még támogatott, de ki tudja meddig. Hamarosan remélhetőleg jönnek az új középkategóriás AMD-k ott érdemes lehet körülnézni, árról még nem tudni sajnos semmit.
2019. nov. 14. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Milyen kártyákat tudtok ajánlani? Azért néztem az RX570-eket mert nekem megfelelő lenne a játékokra meg nem is olyan drága. Szóval ilyen 45-50 ezer Ft-ig mondjatok kártyát ha tudtok.
2019. nov. 14. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Az RX 570-nél jobbat ennyiért csak használtan kapni.

High/medium-ra teljesen jó.

2019. nov. 14. 20:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. nov. 14. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!