Pár tízezerért videokártya?
Figyelt kérdés
Van egy régebbi gépem, amit elajándékozok, mivel 2 hónapon belül teljesen új konfigot veszek.
Jelenleg egy HD 6570 van benne, nagy valószínűséggel 1 gb-os. Nem a legújabb játékok lennének rajta futtatva nyilván.
Lecserélni egy GT 1030-ra? 23-25 ezerért már kapható.
2019. nov. 11. 12:27
1/12 anonim válasza:
Itt ajánlanak párat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
2/12 anonim válasza:
Az attól is függ milyen gépről van szó, mert lehet nem is érdemes bele jobbat rakni. Proci ram tápot írd le utána mondok kártyát.
3/12 A kérdező kommentje:
Kínai táp, 4 ezertől többet nem ér. Alaplapba tehető 2. legjobb CPU Amd Athlon II X4 631. 4 GB Ram.
Most ha vennénk bele új videokártyát, akkor ki lenne cserélve alaplap, proci, táp fillérekből. Már persze ha megéri.
2019. nov. 11. 14:10
4/12 anonim válasza:
Tápot cserélj először, azon soha nem szabad spórolni. Fillérekért ne vegyél tápot!
5/12 anonim válasza:
Szerintem is, ki tudja melyik pillanatban durran el vagy viszi magával az egész gépet szóval bármilyen gép is, cserélj tápot, ha hamarosan gépet cserélsz, az új remek tápot abba is átteheted.
7/12 anonim válasza:
Jófogáson figyelj egy kis ideig. Én pl. 17.000 Ft-ért GTX 770 OC-t vettem (igaz, csak 2 GB memóriával) egy szűk hónapja. Keress valami hasonlót.
Ja, és teljesen jó állapotban van.
8/12 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy félek a használt vásárlásától. Még ram vagy proci oké, de ha kifogok egy bányászkártyát, akkor az már nem jó üzlet.
2019. nov. 11. 16:00
9/12 anonim válasza:
Új kártya ebbe a gépbe pénzkidobás szerintem, ha akarsz még ezzel a géppel bármit is inkább a használtpiac ami segíthet rajta. Pl gtx 750ti 15k körül már vannak ehhez a géphez elég. Tápot még legalább cseréld le egy be quiet pure Power 9 400watt-ra 13 ezer Ft ahogy írták is és milyen jól h ezen soha nem szabad spórolni.
10/12 anonim válasza:
Beszélsz a hirdetővel, ha nem tesz rád jó benyomást, akkor vársz újabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!