Miért nem indul el normálisan a gépem?
Most cseréltem le az alaplapot, procit, és a ramot egy i3 7100, Asus H110M-K és 2x4gb ddr4 ramra. Nem raktam újra a Windowst, használtan vettem külön külön a cuccokat, nem tudom h volt-e frissítve a BIOS.
Tapegysegem: fsp 350-60tha-p (lehet emiatt nem indul)
Vga: Sapphire r7 360
Osszeraktam a PC-t úgy ahogy kell, mindent a helyére, pasztazas megvolt stb. Majd bekapcsolaskor a ventilátorok felporogntek és leaaltak egymás után többször is. Ezután kivettem a vga-t és ugyan az mint az előbb, de most behoztam a biost és utána az asztalt is. (3x hozta be, utolsónál kb 15percet volt használva a gép, majd kikapcsoltam és be kíváncsiságbol és megint nem működött)
BIOS előtt ezt irja: Please Back-up your data and replace your Hard disk drive. A failure May be imminent and cause unpredictable fail. Press F1 to run setup.
Nemrég be sem lehetett kapcsolni a gépet, mostmeg mikor bekapcsolom pittyogo(vagy nemtudom) hangot ad ki folyamatosan és ugyan azt csinálja mint elsőnek..
Valami ötlet hogy mi lehet a baj?
Hát a konfigurációd nagyon ott van a 350 nél talán még fölötte is
Azt hogy pontosan mennyire ahhoz több információ kell
itt van egy tápegység calculator
1.Cmos clear Elem ki - jumper zár
A tápegység P, mivel nem biztos, hogy a kimeneti feszültség elegendő.. olykor a gyártó nem reálisan matricáz.
Ha AUX power supply kell a Vid.kártyának, akkor cseréld le..,
De könnyen lehet alaplapi kondenzátor a hibaforrás, ezzel direkt nem akartam kezdeni
Írj a prohardver fórumba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!