Hasznaltan milyen procit javasoltok 25e ft-ig?
Lapot is kell vennem hozza, elsosorban DDR3 as szett erdekel. Gondolkodtam AM4 ben is de alig van elado CPU ebben az árkategóriában (ha van is gyengebb mint az arban megegyezo intel)
Otletek?
RX580 8GB melle megy, es szeretnek az uj cimekkel jatszani 1080p ben.
&4
Csodák nincsenek.
Te Trabant árában szeretnél Mercedeshez jutni. Ez nem megy.
Esetleg 4. generációs i5 processzorok között nézelődhetsz. Azok még nem reménytelenül elavultak és viszonylag jó a teljesítményük...és tele van velük a piac, mert egy időben az volt a best buy.
Attól függ mire használod.
Én egy használt i3-9100 at vettem, amiket én használok azokra még sok is. (Lol és wow néha-néha)
A gtx 1060-amat ez pont kihajtja, nagyobb felesleges is lenne mellé.
Én itt
szoktam nézegetni proci - vidkari párosításokat, itt kiírja nagyjából hogy mennyi fps (vagy %os) veszteség lesz a párosításban.
Ha kicsit lejjebb lapozol a linkelt oldalon és láthatod hogy játékonként és azokban képminőség és felbontás szerint is meg vannak a teszt eredmények egy-egy konfigra.
Szörnyű mennyire "pörgős" lett ez a világ... Kérlek először olvasd végig amiről írsz, aztán véleményezd.
Ennyi pénzből ez van, ddr3 4gb-ja 3.500ft áron mennek tehát az + 7 ezer Ft és veszel bele 2x4gb ramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!