Tápegység feszültség 220V vagy 230V vagy mindegy?
Figyelt kérdés
Elkezdett csúnya ritmikusan berregő hangokat kiadni a tápom. Gondolom a ventilátora haldoklik. Amúgy is terveztem már, hogy beruházok egy újba, de ez nem fog összejönni csak leghamarabb szeptemberben. Szétnéztem szekrényemben az elfekvőben lévő alkatrészek között és találtam egy 400W-os noname tápot. Viszont az van hátul ráírva hogy 220V. A mostanira, - ami haldoklik - meg az van, hogy 230V. Ez mennyire számít? Mert a 220-as kb 5 éves ha van és ment olyan 1.5 évet. Beszerelhetem, nem fog tönkre vágni semmit (nyilván úgy értem, hogy a feszültségkülönbség miatt, nem pedig azért mert egyéb baja van)? Úgy tudom most 230V a hálózati feszültség, de lehet hogy tévedek.2010. júl. 18. 10:47
1/3 anonim válasza:
Ez annyira lényegtelen tulajdonság az Európai Unió energetikai elosztási területén belül, fogalmam sincs miért ragadtál le ezen. A tápnak a legfontosabb tulajdonsága, hogy hány wattos a kimenet, és hogy milyen csatlakozója van a kimenetén.
2/3 anonim válasza:
hát te teljesen hülye vagy-.-"
neked mind1 lenne ha megeszel 1kiló húst és kisz.rsz fél kilót, vagy belédnyomnak 10kilo hust és akkor is csak fél kilot gittelhetsz....
nem avgy normális.. jóhogy számít a beenet egyébként hivatalosan 230V
3/3 anonim válasza:
utolsó válaszoló XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
igaz am.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!