Milyen tápegységet vegyek?
Tápegység-fronton nemvagyok annyira tájékozott, ezért kérem a segítségeteket.
Egy egy 2070 super és egy ryzen 5 3600 lesz a gépben.
Annyi fontos még, hogy kell 6 és 8 pines Pcie csatlakozó is bele.
Köszi szépen :)
Bitfenix Formula 550w Gold 80+ 21k (Best buy)
Seasonic focus plus 550w vagy 650w 30-34k
Seasonic Focus veszélyes tápegység, kerülendő.
Veszélyes tápok között Antec HCG?
Gondolom viccnek szánták...
Masterwatt Lite-ban tudjuk nagyon jól hogy a kondik nem első osztályúak de nagyon jó Enhance belseje van.
Hexa-t sem értem feltétlen, nem volt egy ajánlott darab de azért veszélyes sem volt annyira.
EVGA G3-t sem értem, nagyon jó minőségű darab.
Szóval nem biztos hogy megállja a helyét az a lista.
Akkor írták volna fel a listára pl. az EVGA B3-t ami lehalt jó néhány teszten...(ráadásul a gyártó sem tudott rá reagálni)
Kérdésre visszatérve részemről Bitfenix Formula Gold 550W teljesen jó választás.
A Tier D arról szól, hogy jó tápegységek, csak vannak bennük súlyos hibák.
Seasonic Focus PCIe ágában alacsonyan van az OCP, de ott egyébként is pocsék a feszültségszabályzása, tehát magas teljesítményű videokártyák alá én személy szerint nem ajánlom.
Antec HCG is azért van Tier D-ben, mert nem szabad crossloadra használni, egyébként egy jó tápegység.
EVGA G3 pedig szereti kisütni a konfigurációt brownout alatt, tehát nem ajánlott bivalybasznádra vagy bármelyik balkáni falubi ilyennel építeni, ahol nincs normálisan kiépítve az elektromos hálózat.
A drága LTT... Az én gépemben pont egy G3 muzsikál. Milyen szar lesz jövő héten azzal szembesülni, hogy az Akyga is lekörözte minőségben. XD
Kérdező, ha nem kell feltétlenül moduláris típus, a Bitfenix Formula 550 több mint elég. Ha lecsatolható kábel elvárás, akkor Super Flower Leadex 550 például, 26-27 ezerbe kerül jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!