Ehhez a konfighoz milyen tápegységet vegyek?
Figyelt kérdés
-Alaplap: ASRock B450 Gaming K4
-Videokártya: RX 570 8GB
-Processzor: AMD Ryzen 5-1600
-RAM: 8GB DDR4 (Még nem tudom hogy milyen márka legyen)
2019. aug. 21. 10:12
1/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy már megvannak-e az alkatrészek, de processzorból vehetnéd az egyel újabb generációs R5 2600-at, ha belefér.
Technikailag jobb, fejlettebb, mint az első, abba a B450-ös lapba BIOS frissítés nélkül menne. Csak egy tipp.
RAM-ból a G.SKILL Aegis 3000 MHz-ese volt a nyerő idén, habár már kicsit megemelkedett az ára.
Tápból Antec EA550G, Seasonic Focus Gold 450W lehet jó választás, vagy olcsóbban a BitFenix Formula Gold 450/550W-osa, viszont ez nem moduláris.
BitFenix-ből a Whisper lehet még jó, ha moduláris kell, annak szintén kicsit nagyobb az ára.
Ezeket tudom neked ajánlani.
Remélem, segítettem!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Megy a zöld! ;)
2019. aug. 21. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!