Milyen olcsó tápegységet, illetve házat ajánlanátok az alábbi konfighoz?
Figyelt kérdés
Ház lehetőleg ne átlátszó fallal rendelkezzen.
Alaplap: ASUS ROG STRIX X470-F
Videókártya: Geforce 1060
CPU: Ryzen 2700x
500W táp elég hozzá?
2018. jún. 26. 16:12
2/6 anonim válasza:
Tehát van/lesz egy 2700x-ed egy 1060-al, és a tápegységben meg spórolnál?
Hát én egy be quiet! Pure Power 10 500W Silver alá nem adnám.
3/6 MGéza válasza:
Az Element az új iArena széria, ugyanúgy nem való semmire. Nem ajánlott csak azért mert Chieftec, de az árán is látszik. FSP hexa, CM masterwatt lite, Bq System power, Enermax maxpro.
4/6 MGéza válasza:
#2: Teljesen igaz, nem értem én ezt, proci+vidokari+lap 200k+ alsó hangon, tápegységben meg megy a gagyiskodás. Olcsót kért, ajánlottam hát azt, de az alaá tényleg nem kéne adni, de inkább valami gold darab, Seasonic focus plus például, most azt tartom a középkategória legjobbjának. Ez ugyan nem olcsó, de sokkal jobban passzolna, hacsak nem cél hogy egy hozzáértőbb ember a homlokát csapkodja ha meglátja a konfigodat kedves kérdező.
5/6 A kérdező kommentje:
Igaz, nézek valami golden 80-at. Megnézem amit ajánlottatok. Azért elképesztő milyen árak vannak manapság... Fáj a szívem többet költeni még egy minőségi tápra, de ezek szerint muszáj arra is.
2018. jún. 26. 19:44
6/6 anonim válasza:
Házból Bitfenix Nova, Raijintek Arcadia azok, amik olcsók is, és még talán nem is annyira gagyik.
Tápot meg nem szabadna BQ Pure Power 10 minőség alá adni, abból a 400W-os kiadás is elég neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!