SSD beszerelés?
Figyelt kérdés
Életemben először rendeltem SSD-t és sajnos a tápkábelt nem sikerült bekötnöm mert nincs már szabad hely a gépemben. Milyen elosztó kábelt kell rendeljek? És valami rögzítő se lenne rossz házba mert nem tudom hova berakni legfeljebb elfektetni alul a tápra magára. Jól tudom hogy SSD-t 2 dologra kell kötni, az egyik az alaplap (ahhoz van kábelem és szabad helyem) másik pedig a táp? DVD író/olvasóm is van, ahhoz nem szükséges? Mert ahogy ma elnéztem a gépem az egyetlen meghajtó amit még használok a HDD-m rá van csatlakoztatva a DVD-re is, aztán lehet csak én néztem nagyon be valamit. Valaki világosítson fel a témában, köszi!2019. nov. 6. 19:18
1/14 anonim válasza:
2/14 A kérdező kommentje:
Asrock FM2A88M-HD+ lap, Chieftec GPA-500S8 500W OEM táp, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM DVD író és Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemezről van szó.
2019. nov. 6. 20:35
3/14 A kérdező kommentje:
akkor milyen kábelt kéne vennem még hogy működésbe hozzam ssd-t? DVD íróhoz kötéssel együtt vagy akár anélkül?
2019. nov. 6. 20:38
5/14 A kérdező kommentje:
én valahogy a következő hiányát következtettem ki: [link]
Ha lenne szabad egyetlen Molex csatlakozóm akkor már rég üzemelhetne az ssd-m. Amit #4 küldtél, azzal DVD-re is tudom kötni?
2019. nov. 6. 21:48
6/14 anonim válasza:
Molex táp csatlakozót is lehet osztani, Sata csatlakozót is lehet osztani és van sata molex tápátalakító is.
Viszont, ha te molexet akarsz osztani, akkor ilyen is kell neked, mert az SSD sose molex csatlakozós.
7/14 A kérdező kommentje:
Szent isten, ennyi kábelen már nem igazodom ki. A data kábellel minden rendben ami alaplapba megy. tápkábelt nem tudom csatlakoztatni mert nincs szabad Anya molex hely. Akkor lényegében melyik az az 1 kábel amire nekem szükségem van? Mert ezen kérdésen kívül is már vagy 10-et mindenkit egybevéve biztos ajánlottak nekem.
2019. nov. 6. 22:15
8/14 A kérdező kommentje:
data kábelt molex-satával szeretném csatlakoztatni. azt hiszem ezzel minden el is mondtam ami szükséges.
2019. nov. 6. 22:16
9/14 anonim válasza:
Nem igazán értem a problémádat. A tápodon 3 db SATA tápcsatlakozó van. Annak csak elégnek kell lennie.
Így néz ki
10/14 anonim válasza:
Molex az tápcsatlakozó. Nem pedig adat.
Ha molexed van akk sats molex átalakitó kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!