Mitől droppol az fpsem?
Ugyan olyan idő közönként droppol az fpsem 50 ról le megy 2-3ra. Körülbelül 6-8 percenként 1 percre.
Újra telepítettem a windowst,de semmit sem változott.
Egy nagyon régi laptopról beszélünk.
Szerintem az adapter nem tud elég áramot felvenni vagy az integrált GPU haldoklik.
Még a modern laptopok nagy része is küzd a játékokkal, nem hogy egy régi.
El kell fogadni, hogy a laptop nem játékra való.
Mtara ás lolra használom eddig stabil 60 illetve 50fpsm volt az említett jártatokban.
Nem tudom hogy vagy vele de a hasonló válaszokat szerintem hanyagolnod kéne. Ennyi erővel azt is írhattad volna hogy szar.
Nem mondtam, hogy szar. Te magad írtad, hogy régi laptopról van szó, sőt azt is megjegyzed, hogy lehet, hogy az áramellátással vannak gondjai.
Majd naívan megkérdezed, hogy ,mi lehet a baj.
Akkor most ki is hanyagoljon mit ?
Naponta több tucatnyian írnak ki kérdéseket ilyen hibákkal összefüggésben, és 90%-ban ezekre az a válasz adható, amit fent leírtam.
Egy kis Szuzuki ignis is el tud húzni egy lakókocsit, csak nem mindegy hogy hogy.
Nyilván ezért megint én vagyok a hibás, mert le mertem írni. Hát ki más ? 😜
A lol azért csak lol, - egy közepes, régebbi játékokra alkalmas asztali gépen 300 fps-t produkál...
Laptopokon is meg szokott lenni az 50.
Mostanában amúgy sok a fejlesztés, a riot amúgy sem a stabil programozásáról híres, én várnék a helyedben a következő patcig hogy abban is produkálja-e.
Nekem volt olyan patch amiben folyamatosan kidobálgatott, se full törlés, újratelepítés, riotos javítóprogram nem segített rajta. A következő patch után meg elmúlt magától.
- A Riotnál csakis és kizárólag ilyen életművész személyiség típusokat vesznek fel, ezek nagyszerű képi és látványvilágot képesek alkotni, igazi művészek. Nem véletlen terjedt el ennyire a játék. Ám kódoló-programozónak ez a személyiség típus teljesen alkalmatlan, nem véletlen van annyi bug a játékban.
Ha mindenképpen szeretnél tenni valamit, én az AIDA64 programot ajánlom. Abban van stressz teszt, ez áramellátástól hőfokig figyel mindent miközben meghajtja a laptopodat. Kiváló eszköz hibakeresésre, hiszen a táp/adapterhibát is láthatod esetleges feszültség esésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!