Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől droppol az fpsem?

Mitől droppol az fpsem?

Figyelt kérdés

Ugyan olyan idő közönként droppol az fpsem 50 ról le megy 2-3ra. Körülbelül 6-8 percenként 1 percre.

Újra telepítettem a windowst,de semmit sem változott.

Egy nagyon régi laptopról beszélünk.

Szerintem az adapter nem tud elég áramot felvenni vagy az integrált GPU haldoklik.

2019. nov. 5. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

Még a modern laptopok nagy része is küzd a játékokkal, nem hogy egy régi.

El kell fogadni, hogy a laptop nem játékra való.

2019. nov. 5. 10:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Mtara ás lolra használom eddig stabil 60 illetve 50fpsm volt az említett jártatokban.

Nem tudom hogy vagy vele de a hasonló válaszokat szerintem hanyagolnod kéne. Ennyi erővel azt is írhattad volna hogy szar.

2019. nov. 5. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Nem mondtam, hogy szar. Te magad írtad, hogy régi laptopról van szó, sőt azt is megjegyzed, hogy lehet, hogy az áramellátással vannak gondjai.

Majd naívan megkérdezed, hogy ,mi lehet a baj.

Akkor most ki is hanyagoljon mit ?

Naponta több tucatnyian írnak ki kérdéseket ilyen hibákkal összefüggésben, és 90%-ban ezekre az a válasz adható, amit fent leírtam.

Egy kis Szuzuki ignis is el tud húzni egy lakókocsit, csak nem mindegy hogy hogy.

Nyilván ezért megint én vagyok a hibás, mert le mertem írni. Hát ki más ? 😜

2019. nov. 5. 10:17
 4/5 Shaddark ***** válasza:
60%

A lol azért csak lol, - egy közepes, régebbi játékokra alkalmas asztali gépen 300 fps-t produkál...

Laptopokon is meg szokott lenni az 50.

Mostanában amúgy sok a fejlesztés, a riot amúgy sem a stabil programozásáról híres, én várnék a helyedben a következő patcig hogy abban is produkálja-e.

Nekem volt olyan patch amiben folyamatosan kidobálgatott, se full törlés, újratelepítés, riotos javítóprogram nem segített rajta. A következő patch után meg elmúlt magától.

- A Riotnál csakis és kizárólag ilyen életművész személyiség típusokat vesznek fel, ezek nagyszerű képi és látványvilágot képesek alkotni, igazi művészek. Nem véletlen terjedt el ennyire a játék. Ám kódoló-programozónak ez a személyiség típus teljesen alkalmatlan, nem véletlen van annyi bug a játékban.

Ha mindenképpen szeretnél tenni valamit, én az AIDA64 programot ajánlom. Abban van stressz teszt, ez áramellátástól hőfokig figyel mindent miközben meghajtja a laptopodat. Kiváló eszköz hibakeresésre, hiszen a táp/adapterhibát is láthatod esetleges feszültség esésnél.

2019. nov. 5. 10:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2019. nov. 5. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!