Tönkre ment a régi számítógépem és újjat szeretnék vásárolni kb 200 ezer magyar forintért?!
Rendes dolgozó magyar fiatal embet vagyok aki rendelkezik rendszeres havi munkájáért járó fizetéssel. Az lenne a kérdésem hol lehetne interneten keresztűl hitelre számítógépet vásárolni kb 1-2 átfutási idővel pl. Telekom aki ügyfelek részére készülékeket add el részletre. Cetelem és egyéb aruhiteles történeteken kívűl más lehetőségem akadna?
Nem nincs (5 hónapom össze spórolni, azzonal kellene megoldás)?
Nem javaslom, hogy részletre vegyél gyorsan avuló eszközt. Ha sürgősen kell, akkor vegyél használt üzleti gépet vagy javítsd meg a jelenlegit, aztán vegyél újat, amikor meglesz rá a pénz. Amit addig használtál, azt meg elteszed tartalékba.
2019. nov. 2. 15:40
2/8 anonim válasza:
Laptopot tudsz venni mobilszolgáltatónál is, azokkal van a legkisebb gond hitel terén, néha meglepően korrekt ajánlotaik vannak. Gyakorlatilag minden lehetőséget kizártál alapból, egyik bolt sem ad hitelt, ahol van ott "egyéb áruhiteles történetről" van szó. A bolt nem vállal kockázatot, a bank kifizeti őket a bank meg behajtja rajtad ha esetleg gond lenne.
2019. nov. 2. 16:35
3/8 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy egyszerre minden elromlott benne(hacsak nem villámcsapás volt). Meg kell keresni a hibás alkatrészt és kicserélni. Egy újnak a töredékéből kijön. Amíg összegyűjtöd az új árát addig használd a régit. Ne részletezzél, mert csak ráfizetsz egy kölcsönre. A 200 ezerforintos gépért kifizetsz <300-t.
2019. nov. 2. 17:03
4/8 anonim válasza:
"A 200 ezerforintos gépért kifizetsz <300-t."
Miről beszélsz? Lassan már egy kiló kenyeret is meglehet venni kamatmentes hitelre, minimális önerővel filléres vagy 0% THM mellett.
Ez nem a Provident vagy a Cofidis..
Másrészt egy gazdasági totálkáros PC-re én se költenék egy forintot se, gondolom a kérdező is ebben a cipőben jár azért nem fog pl. egy core 2-es gépre tíz ezreket költeni.
2019. nov. 2. 17:31
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos egy régebbi darab már és alapból tervbe volt egy új. Viszont nekem azonnal kellene az se érdekel ha havi 50 ezer forinttal kell törleszteni a 200 ezer forintos gépet, mert 4 hónap alatt alapból meg tudnám spórolni de nekem azonnal kellene megoldás. Vissza tévre a réginél több lenne a leves mint a hús. Szóval a kérdésre vissza térve banki hitel nélkül valami megoldás (az áruhitel is banki hitel) olyan rendszerre gondolok mint ami a telekomnál van pl.
2019. nov. 2. 20:33
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon régi gép felesleges költekezni rá :)
Megoldásra lenne szükség sajnos azonnal.
És az áruhitelen kívűli megoldásra lenne szükség.
2019. nov. 2. 20:35
7/8 anonim válasza:
Miért nem spóroltál akkor eddig havi 50-et? Nincs semmi megtakarításod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!