Elég nekik a tápegység?
Figyelt kérdés
Sapphire RX590 8GB GDDR5 NITRO+
AMD Ryzen 5 2600
elég egy Cooler Master MPY-5501-AFAAG-EU 550W MWE Gold
2019. okt. 30. 09:23
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Jelenleg egy i5 6500 van és egy sharkoon wpm 500w bronz
Most csak a videokártyát tudnám lecserélni(a jelenlegi haldoklik) a mostani táp és proci élég lenne a 590hez?
2019. okt. 30. 09:35
3/6 anonim válasza:
Hát a Sharkoon tápok mindig is hulladékok voltak, illetve veszélyesek.
Én inkább gyűjtenék, és vennék táppal együtt.
4/6 anonim válasza:
azzal a táppal én nem tenném be, és nagyesélyel nem is fogja elbirni terhelésen.
5/6 anonim válasza:
*előző sharkoon általánosságról beszéltünk most átnéztem a teszteket jobban és nem veszélyes kategória, igaz nagyon belépő szint és egy erős 7 éves konstrukció de amig nincs pénzed egyí normálisra addig használhatod az 590 el. Viszont ha gyüjtesz rá akkor: Super Flower Leadex 550W Gold (SF-550F14MG 26 ezerért epik vétel, sokkal magasabb minőség mint a CM. Seasonic focus szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!