Milyen fejhallgatót/headsetet vegyek?
Ami, fontos: Szép hangzás, és jó basszus. Más nem érdekel, tőlem aztán rózsaszín is lehet. Nem kell más tényleg, csak nagyon szépen szóljon. Meg lehetőleg normális hangerőn.
Ilyen univerzális felhasználásra lenni, szóval kb mindenre. Zene, film, játék, discord, munka (nem hangtechnika szerencsére.. haha)
Jobban örülnék ha headseteket mondanátok, de fejhallgató is megfelelő, tudok venni mikrofont külön is. Ha viszont van mikrofonja akkor,
az legalább annyit tudjon már, hogy egy discord beszélgetésben ne kapjanak idegbajt a beszélgető partnereim, mert ez eddig egyik fejhallgatómnak se sikerült, a razernek se megjegyzem. Ha közel volt a számhoz akkor az volt a baj hogy szuszogok, ha messze akkor nem hallottak. Volt aki szerint a holdról beszéltem, volt aki azt mondta hogy rendszeresen egy vonatot hall elhaladni mellettem, a belváros közepén. Nem is sorolnám fel a különböző problémákat.
Ugyan azt mondtam rózsaszín is lehet, azért örülnék ha nem lenne az, haha.
Ár: 10 ezer körül, bár gondolom ennyiért úgy sincs szóval mondjuk 20-30ezer.
A razer jó fejhallgató volt, bár amikor először használtam nagyon nem voltam vele megelégedve. Rettenetesen halk és semmilyen hangzása volt.
De így utólag egyáltalán nem volt rossz. Árban is megfelelő volt, a mikrofonja is ennek volt a legnormálisabb, viszont az hogy az egész müanyag volt az elég riasztó.
4 éve vettem, mondhatjuk, hogy jól bírta, de igazából a többi fejhallgatóm is hasonló időkig bírta. Szóval átlagos, ami miatt haragszok rá, hogy tökéletesen működne, de mivel a műanyag elöregedett, és ez nem most kezdődött, hanem már lassan két éve elkezdett bomlani a borítása, és nem sokkal utána mindkét nyaka eltört, fémlemezzel rögzítettem és úgy bírta eddig, de mostmár a töve is eltört ráadásul a párnázott részek borítása is még mindig válik le szóval úgy döntöttem nem pazarlok rá több időt.
#1.Már nem mai darab, van jobb ajánlat ennyiért.
Kérdező:
Ezt ajánlom, jobb hangzásban mint a HyperX Cloud 2 és adnak hozzá külső hangkártyát is.
Ez egy Takstar Pro82 áttervezett változata, míg a HyperX Cloud 2 a Pro80-nak.Az előbbi újabb és jobbra is sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!