Használtan megér 80. 000Ft-ot egy Intel I7 7700?
Na lássuk a kínálatot:
i7-6700k is van olcsóbban, az megfelelő lapban persze hogy erősebb.
Ez a legolcsóbb 7700, OEM, 2 éves, tehát még 12 hónap gari, ha az Intel 36 hónapos gyári garanciaidejét vesszük alapul. Utolsó ugye figyelsz? Hol van ez az általad reálisnak tartott 80k forinttól?
Nem garanciális 6700k:
De általában processzornak nem kell garancia, egy jó processzor ha nem k és nem volt szénné húzva akkor igen sokáig működni fog. A lassulás, erővesztés főleg kupak alatti rossz minőségű pasztának vagy szimpla elavulásnak tudható be rendszerint. Magyarán előbb öregszik ki mintsem hogy tönkremenne.
21: ugye tudod, h ezekkel semmit nem bizonyítasz. Van, aki reális áron alul szokta eladni a cuccait, ebből linkeltél egyet. Amúgy ott egy 7700k, 90.000-ért is, szóval magadat cáfoltad, engem pedig bizonyítottál: köszi
Komolyan képes vagy belém is belémkötni, csak mert nem bírod elviselni, h valaki(k) nem úgy gondolkoznak, hogy szeretnéd?
És képes vagy ekkora marhaságot is írni, hogy a procinak nem kell garancia? ráadásul, akkor a meghirdetett cucc - a te logikád szerint - mehetne full árban is, hisz nem számít a garancia. Ha nem K-s, akkor - 3 év garival számolva - 2 év alatt alig amortizálódott. Szintén magadat cáfoltad: köszi
Bolti ár nem minden esetben megtévesztő, és nem beragadt készletről van szó, ahol néztem az árakat, hisz nekik nincs raktáron cuccuk, és kb. naponta változik a hardverek ára
Mondom még egyszer: nekem sem érne ennyit, de amit írtam a #19-ben, azért tartja ennyire, amit én megértek. De szíve joga akár 130.000-ért is feltenni, ezért kár behisztizni
A világ ilyen, törődjetek bele.
Ha csak teljesítményt nézünk, akkor nem, abszolút nem éri meg a 80 ezer ft-ot egy 4 magos 8 szálas processzor.
Az elmúlt években sokat fejlődött a technológia a consumer kategóriában, érdemes lecsekkolni ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=FwDR--vBQYs&feature=youtu.be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!