Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használtan megér 80. 000Ft-ot...

Használtan megér 80. 000Ft-ot egy Intel I7 7700?

Figyelt kérdés
van rá még egy 1 év garancia. De az eladó az istenért sem akar engedni az árból. Én olyan 45 max 50-et tartok reális árnak. Ti mit gondoltok?
2019. okt. 23. 21:09
1 2 3
 21/26 MGéza ***** válasza:

Na lássuk a kínálatot:

[link]

i7-6700k is van olcsóbban, az megfelelő lapban persze hogy erősebb.

Ez a legolcsóbb 7700, OEM, 2 éves, tehát még 12 hónap gari, ha az Intel 36 hónapos gyári garanciaidejét vesszük alapul. Utolsó ugye figyelsz? Hol van ez az általad reálisnak tartott 80k forinttól?

Nem garanciális 6700k:

[link]

De általában processzornak nem kell garancia, egy jó processzor ha nem k és nem volt szénné húzva akkor igen sokáig működni fog. A lassulás, erővesztés főleg kupak alatti rossz minőségű pasztának vagy szimpla elavulásnak tudható be rendszerint. Magyarán előbb öregszik ki mintsem hogy tönkremenne.

2019. okt. 24. 12:05
 22/26 MGéza ***** válasza:
#20 Elnézést, akkor még a 19 volt az utolsó amikor írni kezdtem az előző hsz-t. :)
2019. okt. 24. 12:05
 23/26 Gábor_79 ***** válasza:
(Kitaláltam az időkódból) nem történt semmi!
2019. okt. 24. 12:38
 24/26 anonim ***** válasza:

21: ugye tudod, h ezekkel semmit nem bizonyítasz. Van, aki reális áron alul szokta eladni a cuccait, ebből linkeltél egyet. Amúgy ott egy 7700k, 90.000-ért is, szóval magadat cáfoltad, engem pedig bizonyítottál: köszi

Komolyan képes vagy belém is belémkötni, csak mert nem bírod elviselni, h valaki(k) nem úgy gondolkoznak, hogy szeretnéd?

És képes vagy ekkora marhaságot is írni, hogy a procinak nem kell garancia? ráadásul, akkor a meghirdetett cucc - a te logikád szerint - mehetne full árban is, hisz nem számít a garancia. Ha nem K-s, akkor - 3 év garival számolva - 2 év alatt alig amortizálódott. Szintén magadat cáfoltad: köszi

Bolti ár nem minden esetben megtévesztő, és nem beragadt készletről van szó, ahol néztem az árakat, hisz nekik nincs raktáron cuccuk, és kb. naponta változik a hardverek ára

Mondom még egyszer: nekem sem érne ennyit, de amit írtam a #19-ben, azért tartja ennyire, amit én megértek. De szíve joga akár 130.000-ért is feltenni, ezért kár behisztizni

A világ ilyen, törődjetek bele.

2019. okt. 24. 12:44
 25/26 MGéza ***** válasza:
100%
Hisztizünk? Nem. A reális árakat közöljük amiért talán még érdemes megvenni. A reális ár az amennyiért nem hetekig-hónapokig árulja a processzorát. Persze hogy szíve joga annyiért megvenni! Mi pedig mondjuk hogy eszébe se jusson, amikor ha feltétlen Intelt akar valaki akkor például az i5-9400f egy teljesen jó alternatíva és új is. Nos akkor megéri az i7-7700 70-80k forintért? Persze hogy nem, amikor jobb alternatívák vannak, cserével ki lehet jönni szinte nulla vagy alig több pénz eltéréssel. Erről van szó nem másról.
2019. okt. 24. 13:20
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha csak teljesítményt nézünk, akkor nem, abszolút nem éri meg a 80 ezer ft-ot egy 4 magos 8 szálas processzor.

Az elmúlt években sokat fejlődött a technológia a consumer kategóriában, érdemes lecsekkolni ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=FwDR--vBQYs&feature=youtu.be

2019. okt. 24. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!