Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használtan megér 80. 000Ft-ot...

Használtan megér 80. 000Ft-ot egy Intel I7 7700?

Figyelt kérdés
van rá még egy 1 év garancia. De az eladó az istenért sem akar engedni az árból. Én olyan 45 max 50-et tartok reális árnak. Ti mit gondoltok?
2019. okt. 23. 21:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon nem. Használtan 30 ezer körül reális vétel.

Manapság költséghatékony kategóriában az Ryzen 5 2600 + Asrock B450M Pro4 + G.Skill Aegis 16GB 3000MHz DDR4 Kit megy nagyon, ez pont bele is fér 80 ezerbe.

2019. okt. 23. 22:13
 12/26 MGéza ***** válasza:
100%
Egy 4mag+HT processzorért nehogy kiadj már ennyit... A reális ára tényleg az lenne amennyire te tartod. Add el a mostani lapodat és a procidat, vegyél újabbat. Járhatóbb és kifizetődőbb út.
2019. okt. 23. 22:35
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Max 30 lenne igen a reális ára, énis ugyanezt tenném add el amid van és irány Ryzen 5 2600 (40k) + ddr4 2x8 aegis g.skill 3000Mhz+ / nem tudom milyen kártyád van vagy terved de ez egy vállalhatóbb út + újabb is garid is lesz rá sokkal jobban jársz ezzel. De 80k az vicc érte 2 Ryzen-t veszel belőle.
2019. okt. 23. 23:37
 14/26 anonim ***** válasza:
2%

Itt mindenki az AMD tolja ezerrel..XD Hány söröcskét kaptok ezért srácok?;)

Mellesleg én soha nem vennék Ryzent bármennyire azt hypeoljátok. Aki öreg róka PC-s az tudja, hogy ha stabil időtálló gépet akar, akkor csakis Intel. Én még soha sem csalódtam az Intel-ben. Javítottam egész régi Intel-es gépeket is amik nagy része ma is megy. AMD-s gépet meg láttam már egyik napról a másikra ok nélkül behalni, valszeg a proci addig bírta...

2019. okt. 23. 23:54
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
AMD-s gépet nem sokat láttam amelyik 10+ évet is ment volna hiba nélkül, Intelest annál inkább.
2019. okt. 23. 23:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Figyeljétek a csávót milyen dumát nyom :)
2019. okt. 24. 07:28
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

#14, #15

Na meg persze nvidia videokártyát az intel proci mellé, mert amd-vel el se fog indulni.

Tény, hogy mindegyik oldalon vannak jobb-rosszabb megoldások, de az is tény, hogy ár-érték arányban jelenleg az amd vezet.

Egyébként a mai napig van működő amd alaplapom processzorral, rammal. Socket 754-es. Mikor is adták ki? Ja, 2003-ban? Akkor hány éves is? Igen, lassan 17 éves lesz, és ha hiszed, ha nem még mindig működik.

2019. okt. 24. 08:51
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan intel konfigom van, de majd ha a jövőben váltok, amd-be fektetek. Biztosabb jövőállóságot látok benne, nem kell minden új proci miatt lapot váltani, és igen: beérte az intelt. Annak idején rossz döntés/rossz választás volt venni az fx-et (kinek mi érte meg persze). Jelenleg ár/teljesítmény és fogyasztás (már akinek ez a heppje) terén az amd vezet cpu fronton. Iszonyat mód felzárkóztak, és ahoz képest mennyire le voltak maradva, több ujítást és innovációt tettek le az aztalra, mint az intel, aki jelenleg is küszködik, és fontosabb ujítás helyett ráncfelvarásokkal és minimális teljesítménynövelésekkel próbálkozik, valamint minden generáció megjelenésével új foglalatokat vezetett be (persze volt, ahol egy bios frissítés megtette). Azonkívül az áraik alig változtak. Megfordult a kocka, csak ezt némely intel fan guy nem látja be. Ennyi.
2019. okt. 24. 10:38
 19/26 anonim ***** válasza:

A garancia miatt tartja ennyire, meg azért, mert újonnan még mindig 100.000 Ft körül van az ára, szóval valamennyire reális.

Tény, hogy túl van árazva, de ez nem az eladó hibája. És mindenki annyiért hirdeti, amennyiért akarja. Ezért megszólni valakit kissé fura dolog ...

45-50 kissé kevés érte, szerintem 70 körüli ár a reális

2019. okt. 24. 11:26
 20/26 Gábor_79 ***** válasza:
100%
Azért a piac is meghatározza az árakat. Ha lehet olcsóbban erősebbet venni? A bolti ár megtévesztő , mert csak beragadt készlet. Nem a valós értékét reprezentálja . I7 8700-at 65-ért lehet kapni. Ha csak a magok/szálak számát nézzük, az 50%-al több. Elhiszem, hogy rosszul esik neki, hogy bukik rajta, de hát szembe jön a valóság.
2019. okt. 24. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!