Gamer PC koncepció, ötletek?
Sziasztok!
A napokban rengeteget böngésztem az interneten,illetve az itt feltett kérdések között. Jutottam valamire,azonban a segítségeteket,véleményeteket,ötleteiteket szeretném kérni.
A napokban elromlott a számítógépem,bár elavultsága miatt egyébként is terveztem egy teljesen új config vásárlását.
Erre jutottam:
-Intel I5-9400F
-RTX 2060 GamingPro
-G.SKILL Aegis 16gb (2x8) ram
-BitFenix Formula 550W Gold táp
-B365M Phantom Gaming 4 alaplap
...ssd,hdd,gépház,egyebek...
Ez az egész körülbelül 300.000 forintból valósítható meg.
Állítólag frissnek mondható megjelenéseket Ultrán képes futtatni (pl.: Battlefield 5,Forza Horizon 4).
Véleményem szerint az új megjelenések (pl.: Red Dead Redemption 2,Call of Duty Modern Warfare)esetén is képes lenne erre.
Az én igényeimnek ez egyébként már bőven túlzás.
Amire szükségem van,az egy új,2019-es játék High-on történő futtatása,illetve emellett egy minimum 720p felbontású élő adás közvetítésének a teljesítése,kibírása.
Kérdésem,hogy képes lenne-e erre ez a gép. Az élő adás terhelheti akár a processzort,akár a videókártyát is. Ennek függvényében érdemesebb lenne még valamit változtatni? Erősebb videókártya,esetleg processzor? A keret nem 300.000 forint,akár e fölé is tudnék menni valamivel,ugyanakkor semmit sem értek a számítástechnikához,így vakon vagyok az alkatrészeket illetően.
Köszönöm a segítséget!
amit írtál az jó cpu vga párosítás, itt egy variáció
#5 Meg sokkal drágák is.
"...ssd,hdd,gépház,egyebek..."
Muti!
ha sokat olvastál, akkor ebből a videóból is hallhatsz még új ötleteket, és javaslatokat egy komplett ár-érték arányú build bemutatásával:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!