Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi van itt az emberekkel a...

Mi van itt az emberekkel a használt hardverpiacon?

Figyelt kérdés

olyan árakat kérnek a facebookon, hogy az állam leesik... ryzen 1400-ért, 2 éves, gar nélkül, belinkelem neki az árukeresőt, hogy ennyiért megy most újonnan... körülbelül ő is annyiért adja...

és nem csak 1 hirdetőnél, a legtöbbnél ez van... és elkezdik linkelgetni a legmenőbb webshopokat, hogy ők 20%-al többért vették, mert persze hogy a legmenőbb webshopokból kell rendelni, atyaúristen kiszállítással meg atyaúristen feláras szolgáltatásokkal stb.

szerintetek reálisan használt termék hány százalékkal ér kevesebbet? Illetve a mai árakat nézem, és a termék mai teljesítményét, az most engem hol érdekeljen, hogy 5 éve ő 500 ezerért vette? az ma nem ér mondjuk csak 100-at már, többet nem

ez egy elavuló termék. ti hogy lövitek be reálisan a termék árát? hány százalékkal ajánlanátok kevesebbet mondjuk ryzen termékekre?

továbbá emberek egyszerűen annyiért akarják adni a használt termékeiket, amennyiért ők vették... senki nem akar bukni rajta, csak sajnos ez nem így működik, főleg ilyen gyorsan elavuló termékeknél... inkább vett volna aranyat, vagy bármi mást, na azon lehet nem bukott volna, de lehet még azon is

2019. okt. 11. 08:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
Én úgy szoktam beárazni a cuccaimat, hogy megnézem mennyiért lehet hasonló teljesítményűt kapni újonnan és abból levonok 20-40%-ot, attól függően, hogy van garancia. Ez teljesen független attól, hogy én mennyiért vettem anno, mivel azért vettem, hogy használjam, ilyen módon leszolgálta az idejét.
2019. nov. 4. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!