Megér ez a monitor ennyit?
2019. okt. 6. 11:13
1/5 anonim válasza:
Ez szubjektív.
Én biztosan nem adnék egy fillért sem olyan monitorért, amin csak D-SUB benenet van.
2/5 A kérdező kommentje:
Miért? Lehet rá kapni átalakítót.
2019. okt. 6. 11:16
3/5 anonim válasza:
Persze. Meg van olyan videokártya, amint van analóg kimenet...de ez már a XXI. század...és te a véleményemet kérdezted.
4/5 anonim válasza:
Ha van még 5 ezer ft-od, a hardveraprón van fullhd-s hibátlan 22"-os LG monitor DVI csatlakozóval. Én inkább azt venném meg, nem egy kapcsolóhibás vga-st.
Ne értsd félre, nem én hirdetem, csak egy kicsit odébb is körülnéztem.
5/5 P.O.C. válasza:
Az átalakító plusz költség. És egyel több hibalehetőséget jelent. Rengetegen szívnak vele, hogy nem azt a képminőséget kapják vele amit szeretnének. Gyakran elszíneződik tőle monitor.
Digitális csatlakozó nélkül már nem szabad monitort venni, még irodai célokra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!