Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire szoktak belenézni a...

Mennyire szoktak belenézni a fileokba adatmentéskor?

Figyelt kérdés

Van egy Lenovo laptopom, Win10 van rajta és nem indul. Felkészülés az automarikus javításra ezt írja ki... valószínüleg megsérült egy rendszerfile... én nem értek hozzá és nincs IT-s ismerősöm

Nos van jó pár home videóm a gépen, eléggé dekotatív nő vagyok és ha beviszem, akkor félek hogy belenéznek a fileokba, esetleg felkerülnek az internetre. Szóljak egy férfi ismerősömnek, hogy vigye ő be vagy túlparázom?

2019. okt. 9. 20:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszi :( amugy hihetetlen, hogy nincs jobb dolguk, mint masok cuccaiban turkalni. Azt le se xarnam ha megneznek, de ha felrakjak vahova, az mar nagy baj lenne. A laptop meg kellene kozben :(
2019. okt. 11. 14:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Juj sracok, bekapcsolt 🙏🙏🙏 lementek mindent. Rakjam ujra a gepet?
2019. okt. 11. 16:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Csak úgy gondolt egyet és elindult? oO

Szuper, ments mindent gyorsan külsőre, és töröld--a kukából is! Ha bekapcsolt már... csinálj inkább rendszer-visszaállítást egy régebbi időpontra.

Ha nincs C és D partíciód, én újratenném, ha van, és voilá elkezdett működni, akkor minek bántani... D

2019. okt. 11. 21:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Nincs rajta csak C particio. Ugyanerre a hibara azt irtak, hogy probalgassam. Inditgattam ujra, leszedtem az egeret rola, a billentyuzetet, az nem segitett. Kihuztam a toltobol, hagyzam ejszakara és elindult elsore. Csak volt mar egyszer ilyen es szerintem jobb ha ujra rakom es csinalok D particiot is. :)
2019. okt. 11. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!