Miért nem ad jelet a monitorom ha az alaplapi integrált videokártyára kötöm?
Pár napja meghalt a videókártyám és közben rájöttem hogy van az alaplapomon integrált videokártya amivel addig kihúzom amíg nem veszek újat, de hiába kötöttem rá nem ad jelet
Kiszedtem az elemet, kiszedtem a két jumpert fél órára, visszatettem de semmi, majd megint megismételtem ezt de az elemet nem raktam vissza és akkor egy pillanatra bejött, de véletlen kikapcsoltam a gépet a ki és bekapcsoló gombbal (hú b*szd meg micsoda sztori) és azóta akkor sem jön be, ha benne van a gomb ha nincsen
D-SUB kábellel történik a kötés, egy ASRock 960 GM GS3-FX alaplapról van szó, fogalmam sincs miért nem jön be pedig egyszer sikerült
Próbálj meg lehúzni minden felesleges dolgot a gépedről, meg nézd meg jól vannak e a táp kábelek a cpu 4 pines kábel jól van e benne, ha 2db ramod van próbáld meg egy-el. A bios resettel ugye onboardra rakja a beállítást így mennie kéne integráltal és ugye d-sub így ennek nem kéne problémának lenni.
Milyen tápegységed van ?
A kérdésre nem tudom a választ, viszont ha CRT monitort kötsz rá, akkor adni fog képet.
Én is jártam így anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!