Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy tudok átváltani integrált...

Hogy tudok átváltani integrált videókártyára?

Figyelt kérdés

Alaplapom Gigabyte GA-F2A88XM-HD3P

Processzor x4 880K

Átdugtam a csatlakozót meg kivettem a vga-t, aztán bekapcsoltam a gépet, de pár perc után sem jelent meg semmi.

Valamilyen drivert telepíteni kellene?

2018. júl. 7. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Visszateszed a VGA-t és belépsz a BIOS-ba, ott kiválasztod, hogy auto vagy alaplapi legyen az elsődleges, -érdemes az auto-t választani.

Ennyi.

2018. júl. 7. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy Cmos.Bedugod az alaplapi vga csatlakozóba a monitort és megy.Valószinű le kell majd tiltanod a Windovs ezközkezelőben a videókártyát amit kivettél.
2018. júl. 7. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja és ha alaplapi Vga ra álsz rá arra számíts hogy valószinű a számítógép Ramot fogja használni.
2018. júl. 7. 11:24
 4/7 MGéza ***** válasza:
Ezzel a processzorral sehogy. Le van benne tiltva az APU gyárilag. Na, ezért nem ad vele képet.
2018. júl. 7. 19:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Tehát hiába van az alaplapon intergált videókártya, ha a processzorban le van tiltva?
2018. júl. 7. 22:27
 6/7 MGéza ***** válasza:
Az FM2/FM2+ esetében nincs alaplapi vga. Vagy processzorba integrált van vagy dedikált. A te procidnál nincs apu, illetve van de le van tiltva és nem lehet működésre bírni. Más szóval videokártya nélkül nem megy, csak A4-A6-A8-A10 processzorokkal.
2018. júl. 7. 22:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, Köszönöm!
2018. júl. 8. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!