Hol lehet bios frissétést kérni a PCX-en kívül?
Hát... Ennek az alaplapnak nem a legjobb a vrm hűtêse(a gépnek nem lesz baja, de már egy 4. Gen ryzent nem biztos, hogy elbírna.). Továbbá a bios frissítést bármelyik számítástechnikai boltban megcsinálják, egyébként meg lehet pcx-en, ipon-on, aqua-n, szerintem alzan is, a compukerben, oázis webáruházban is. Mindenhol simán elcseszhetik a fríssítést, úgyhogy ott csináld, ahol a legolcsóbb.
Egyébként még az x470-es meg az x570-es lapokat is megnézhetnéd, mert azok direkt a 3.gen-hez készültek.
Nem tudom, hogy mennyi pénzed van rá, de én ezt ajánlom:MSI MPG X570 GAMING PLUS (55000 ft). Rohadt nagy VRM hűtése van, ha nem heti nyolc napban játszol 0-24-ben, akkor nincs az az isten, hogy túlmelegedjen. Az alaplapon konkrétan még egy ventilátor is van:).
Köszi ismerem és tegnap is végignéztem a fél csatornáját!
Ja és zöld
#12 vagyok. Ha Hajdú-Bihari vagy akkor megcsinálom neked, mindkét gépemen megcsináltam már.
.
Köszönöm szépen az ajánlatot de sajnos nem fogadhatom el!
430Km távolság van köztünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!