Gépet építenék, és ha játékra kell a gép, videókártyán kívül kell bele egy erősebb mondjuk i7-es proci? Vsgy egy gyengebb eleg?
Figyelt kérdés
2019. aug. 27. 15:39
1/5 anonim válasza:
Milyen videokari?
Nem feltétlen kell i7, de i5-nél alább ne add. Mondjuk egy i5 8500, 6 maggal minimum. De ezzel ekvivalens ryzen is mehet, azok még olcsóbbak is.
Persze ha nem lóvéfüggő, akkor ha nem is a legerősebbet, de akkor mehet egy 8 magos i7 9700k
2/5 anonim válasza:
Mivel a kérdést se tudod értelmesen megfogalmazni, felteszem gépet se tudsz összerakni normálisan.
Tehát írd ki itt vagy egy másik számtech fórumon rakjanak össze nekek egy gépet adott összegért.
3/5 A kérdező kommentje:
1. Értem hogy kell, és ossze tudnak rakni, nemez a kerdes, a proci reszet nem ertem a dolognak. De koszi a valaszoka
2019. aug. 27. 20:52
4/5 anonim válasza:
"1. Értem hogy kell, és ossze tudnak rakni, nemez a kerdes, a proci reszet nem ertem a dolognak. De koszi a valaszoka"
Egyes vagyok. Ezt miért nekem címezted? Én a kérdésedre válaszoltam
5/5 A kérdező kommentje:
Nem neked irtam :D bocsi tobb felsorolast akartam, a te valaszod tokeletes volt
2019. aug. 28. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!