Szeretnék venni egy processzort, de alig látok AM3+-os socketes CPU-T?
Figyelt kérdés
Van egy asrock 960gm vgs3 fx alaplapom aminek a cpu foglalata am3+ de neten alig találok processzort, jó bele a sima AM3 socketes CPU is?2019. okt. 5. 12:02
2/23 anonim válasza:
Jó bele az sima AM3 lap is, de ez az alaplap nevetséges tápellatassal rendelkezik ami még hűtve sincs!
A gyártó még 8 magos FX-et is tenne bele, de jobban jársz ha nem csinálsz ilyet!
Ebbe az alaplapba maximum egy Athlon II X3-at tennék...
3/23 P.O.C. válasza:
Mert kifutott, elavult platform.
AM3+ -os lapba lehet rakni sima AM3 procit is, ami még elavultabb.
4/23 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mindenképpen kéne egy proci mert haldoklik és alaplapra sajnos nincs pénzem még, vegyek bele sima AM3-as procit? Megéri, vagy megfogom bánni? Utána úgyis vennék hozzá egy AM3-as alaplapot, tudom hogy elavult az egész szar, de jobbat nem tudok most tenni:(
2019. okt. 5. 12:20
5/23 A kérdező kommentje:
Egy szaros AMD Phenom II X3 proci van benne, okádék
Ezt is csak örököltem
2019. okt. 5. 12:20
6/23 anonim válasza:
Válogass:
Amúgy az a PhenomII X3 processzor nem vacak ám. Nyilván megvannak a korlátai, de az alaplapod sem egy erőgéphez készült.
7/23 A kérdező kommentje:
Ezt az oldalt bújom fél órája de semmi nekem való nincsen, képtelen leszek alaplapra is szánni a pénzt, elég régiek ezek az AM3 as socketek
2019. okt. 5. 12:36
8/23 anonim válasza:
Vegyél egy AM4 es alaplapot és egy Ryzen 3 at 5 öt vagy amilyet szeretnél,fényévekkel verik... egy b350 es alaplap már vagy 15ezer körül a piacon.. + mellé mondjuk egy ryzen 3 1200 az a legolcsóbb 15 ezer + 8 gb ddr4 es ram,de akkor már 3000mhz eset vegyél legalább az meg vagy 13 ezer ..
9/23 anonim válasza:
Miért, milyen processzor lenne neked való egy AM3+ alaplapba?
Ilyen processzorokat támogat
Ezek közül csak opteronokat nem találsz.
10/23 A kérdező kommentje:
Az AMD Phenom II X4 965 3.4GHz AM3 nem néz ki rosszul, azért áldozok rá csak piti pénzt mert ez csak átmeneti állapotra kéne amíg nem tudom fejleszteni a gépemet
2019. okt. 5. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!