Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gtx 1070hez eleg a 4690k vagy...

Gtx 1070hez eleg a 4690k vagy 4790k-t vegyek? Alaplapom msi z87 g45 gaming. Tap fsp raider 550

Figyelt kérdés
2019. okt. 1. 20:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

szerintem a mostani lapod procival lehet elmenne rammal 30-40 között

az i7-es kerül 45 ezer ft-ba

ami durván 80 ezer ft

ebből simán kijön ryzen 2600 40 ezer ft-ért

b450-es alaplap, mindenféle modern csatlakozóval 25 ezer ft-ból már nagyo korrektet lehet venni, de van 15 ezerért is alja

figyelj: ez eddig 65 ezer

ebbe kell még 8 giga DDR4, 12 ezer ft

most tartunk 77 ezer ft-nál

senki nem ryzen zombi itt.. csak szeretik az emberek az ár érték arányt...

senki nem ryzen zombi itt.. hiszen ha te erre azt mondod, hogy ryzen 2600 újonnan rosszabb, mint 45 -ért egy 6 éves intel... akkor te nem tudom mit reggeliztél, vagy mit szedtél be, de nagyon erős szer lehet...

továbbá nézz meg 1-2 tesztet... a ryzen úgy elveri a játékokban azt a 6!!! éves processzort, hogy sírva rohan haza, multitaskingban pedig még az orrát is kifújja ezek mellé, de úgy, hogy még a gyártó cég is sírva fakad

https://www.youtube.com/watch?v=QKzLPqVWE9c&t=115s

te most komolyan, miért mondod azt, hogy elveri játékokban? szerintem rádfér egy alapos bocsánatkérés a hülyeség beszéléséért és a kérdező félrevezetéséért

2019. okt. 8. 08:04
 22/24 A kérdező kommentje:

és hát ugye a ryzen mellett szól még néhány dolog.

Új proci, ami nem volt még tuningolva, garanciát kapok az alkatrészekre, új architektúra, csere lehetőség 3 ezres szériára, de az a gondolatom hogy megvárom a 3500x-t lássuk milyen árban jön. És hát az a gtx 1070es kártyámhoz szerintem elég lesz.

Egyébként meg én úgy vagy ezekkel a dolgokkal, hogy mindkét cég drágán adja a cuccait.

Egyik kutya másik eb és kutya kutyát nem eszik. Szóval mindig a vásárló fog zsebbe nyúlni jó mélyre ha amd-t választ ha intelt.

2019. okt. 8. 13:16
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

nem jól látod ezt a dolgot szerintem

jelenleg van egy alsókategóriás, alsópolcos processzorod, ami mindig is az volt, egy i3, ami 2012 táján került 30, 30pár ezer ft-ba

40-ért

jelenleg egy tavalyi processzort kapsz ezért a pénzért, a középkategóriából, az amd-nél

ha nem lenne árverseny, és az amd, ki tudja már hol tartanának az árak, de az fix, hogy az intelnél alsó kategóriás processzort nem lehetne venni 40 ezer ft-ért...valamelyik nap olvastam, hogy az intel az új generációját, a teljes palettát fél áron !!! fogja adni az előző generációhoz képest

2019. okt. 10. 06:56
 24/24 A kérdező kommentje:
legyen így!
2019. okt. 10. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!