Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha van egy szünetmentesben...

Ha van egy szünetmentesben egy SNMP kártya, akkor hogy szokás rákötni a gépet ill. hogyan zajlik a leállítása?

Figyelt kérdés
2019. szept. 30. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez nekem furcsa, mondjuk az még inkább, hogy JAVA-s... Azért ennyit nem kéne ennie. Ez valami képernyőn futó, ablakozós csoda? Ez neked otthoni UPS-ed? Vagy valami komolyabb irodai?
2019. okt. 4. 22:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Azt hiszem újra megnézem majd bent a memória használatot, mert most itthon próbából felraktam, igaz a 32bites verziót ami egyébként eltér, de ez kevesebbet eszik.

Maga a program több nagy szünetmentes márka által használt. De az az igazság, hogy APC volt eddig, ott nem a gyári progit,hanem az APCUPSD -t használtam, ami sima szövegesen konfigolható volt és a statuszt is le tudtam kérni, de az APC is változtatott a kommunikáción.

2019. okt. 5. 10:24
 13/13 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy most még akkor ellenőrzöm, hogy mi is a helyzet.
2019. okt. 5. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!