Miért írja ki a nyomtató, hogy festék kazetta beállítási hiba? Mit lehetne vele csinálni, hogy újra nyomtatni tudjak?
Figyelt kérdés
Próbáltam már, hogy kivettem és vissza tettem, de nem használt... Kifogyni nem hiszem hogy kifogyott.2019. szept. 28. 21:16
1/4 anonim 

válasza:

Ha egy másikat teszel bele, akkor is ezt írja?
2/4 anonim 

válasza:

Próbáld eltávolítani (eszközkezelő), és újra driverezni. Lehet csak egy újraindítás elég.
3/4 anonim 

válasza:

Egyébként ezt a nyomtató írja ki (a rajta lévő kijelzőn), vagy a számítógépen a nyomtató szoftvere/driver-e?
Utóbbi esetben biztos hogy nem segít a driver eltávolítása majd újbóli telepítése. Legfeljebb egy újabb firmware a nyomtatóra, bár ez is kétlem.
4/4 A kérdező kommentje:
A nyomtató írja ki a kijelzőjén
2019. szept. 30. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!