Lexmark nyomtató nem ismeri fel a kazettáját?
Sziasztok!
Van egy Lexmark nyomtatóm (MS317dn) és ezt írja ki:
"Nem lexmark kazetta, lásd. felh. hézik. 33.01N"
Angol portálon hibakód jelentése
(33.01 Non-Lexmark black cartridge.
Supply smart chip contents have been manipulated by 3rd party remanufacturer; thus, the supply is no longer considered a genuine Lexmark supply.)
Természetesen tudok róla, hogy után-gyártott a kazetta. Az érdekes az, hogy tudtam vele nyomtatni, mikor beraktam, vagy 20 oldalt aztán kikacsoltam és amikor kellett volna, kiírta ezt.
Mindent próbáltam már amit belenyúlás és programozás nélkül lehetett...
Beletettem a régi eredeti Kazettát (ami kifogyott), kikapcsoltam, beleraktam az új után-gyártottat, bekapcsoltam, nem jó.
Kihúztam úgy cseréltem ki, bekapcsoltam akkor cseréltem ki, simán csak üresen ki-be, be-ki, mindenhogy csűrtem csavartam de nem akart megjavulni.
Nem fordult ez valakivel még elő és talált rá megoldást?
Az hogy vegyek újat nem megoldás. Ha nincs akkor azt írd.
Az után-gyártott kazetta teljesen ugyan úgy néz ki mint az eredeti, miért árulnának ilyet ha nem működne, előbb utóbb úgy is becsődölnének...
Valaki aki ezzel foglalkozik vagy aki hallott ilyenről, remélem tud valami trükköt vagy ilyenek.
Válaszokat köszönöm!
Nem volt még ilyen problémám, mert nekem olyan lézernyomtatóm van, ami bármilyen utángyártott tonerrel működik.
Abból amiket leírtál és végigcsináltál, arra következtetek, hogy ezzel a tonerrel az életben már nem fogsz tudni nyomtatni. Nem tudom, mennyire tudsz angolul, én bemásoltam a google fordítóba.
"A beszerzési intelligens chip tartalmát a harmadik fél újrafelhasználója manipulálta; így az ellátás már nem tekinthető eredeti Lexmark-ellátásnak."
Tehát ebből azt szűröm le, hogy a nyomtatód a chipet manipuláltnak érzékeli és letiltja a nyomtatást.
Tudom, hogy nem ezt a választ vártad és semmit sem tudtam segíteni. Amikor én nyomtatót vettem, előtte hetekig kerestem a megfelelőt. Utánanéztem mindennek, főleg a kellékanyagoknak (utángyártottal megy-e és mennyi az ára). Így jutottam el a Brother-ig. Évek óta megvan, 2-3 ezer bele egy toner és ami a lényeg, nincsen benne chip.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!