Újratelepítés nélkül hogy oldható meg?
Vettem egy notebookot, kb 20eFt-ot spóroltam meg azzal, hogy ssd helyett hdd-vel kértem.
De! Olyan gagyi hdd-vel kaptam, hogy szinte folyamatosan 100%on megy, de mégis nagyon lassú a gép. 8th gen i5-t és a ddr4es ramot nagyon visszafogja...
Ki a karom cserélni a hdd-t ssd-re, de nem akarom újratelepíteni a windowst.
A kérdés:
Hogy tudom átteni a rendszer és a telepített programokat az ssd-re, anélkül, hogy újra kéne telepíteni?
az SSD mellé adnak progit, vagy az SSD oldaláról letudod szedni
nekem pl a Samsung SSD-m mellé adtak CD-t és progit anno, amit később vettem ahhoz nem, de netről lelehet szedni.
Nem gagyi a HDD, hanem ez egy bug a Windows 10-ben, hogy néhány esetben folyamatosan 100%-on pörgeti a HDD-t.
Csere nélkül is javítható valószínűleg.
Az iso-t kiírod CD-re vagy pendrivera, arról bootolva lemented az egész HDD-t (rejtett partíciókkal együtt) fileba egy USB-HDD-re, kicseréled a belső hdd-t ssd-re, macriummal mentésből visszamásolod SSD-re és kész is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!