Miért mondanák azt, hogy az emagról nem érdemes vásárolni, jelen esetben technikai árut?
Alapszabály, hogy internetről rendelt dolgokkal macerás a garancia.
De ezen túl én nem látom okát, hogy szidjuk őket. Rendeltem már párszor emagról informatikai, szórakoztatóelektronikai terméket, és eddig még semmi probléma nem volt velük. Bár ami nagy értékű, és tényleg létkérdés a gördülékeny garancia-ügyintézés, azt inkább "offline" szoktam venni, már ha van a közelben olyan szaküzlet.
Említettétek a szállítás minőségét. Ez nem a feladótól, hanem a futártól függ. Nekem még nem volt problémám velük.
Az tényleg kritikus pont, hogy elvileg a futár jelenlétében kéne kibontani a csomagot. Ebből ténylegesen volt már problémám, nem az emagnál, hanem egy azóta megszűnt webáruháznál. Jogilag tiszta sor, a baj az, hogy nem életszerű. Még ha munkahelyre is kérem a csomagot, nem mindig oldható meg, hogy azonnal odarohanjak átvenni. Ezzel a kockázattal sajnos számolni kell, de úgy összességében elégedett vagyok az online áruházakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!