Miért mondanák azt, hogy az emagról nem érdemes vásárolni, jelen esetben technikai árut?
Nem csak eMag, ExtremDigital -tól sem.
Iszonyatos a garancia procedúra!
Ha még is ráveszed magad, mindenképp után vétellel.
És csak akkor vedd át, fizesd ki, ha a csomagolás sértetlen.
És futár előtt, kamerával felvéve kinyitjátok és meggyőződtök a termék épségéről.
CSAK! Ez után fizetsz a futárnak a termékért, és reménykedsz nem -e hibás a készülék.
Ha hibás, akkor csomagold vissza, és élj az elállási jogoddal!
Így fél - egy éven belül vissza jutsz a pénzed egy részéhez.
Uh, ennyi megkeseredett embert... ...kamerázd le miközben kinyitjátok a futárral a csomagot... :-)
Sok szar ember van a földön én ezt alá is írom, de azért nem kellene ennyire hisztisen bepánikolni mindentől ami történik az életben.
Velem sohasem történt semmi hasonló sem, pedig rendeltem már jópár helyről.
Egyszer esett meg, hogy egy cég 2TiB-es HDD helyett egy 500GiB-eset akart rámsózni, ugyanannyi pénzért. De abban az egy esetben csináltam csak azt, hogy miután elment a futár rögtön kibontottam (mert éppen otthon voltam), aztán visszahívtam a futárt és visszakértem a pénzem, a terméket meg visszaküldtem vele, majd a cégnek leírtam, hogy a f@s.zukat verjék a jó édes anyjuk agyonhasznált s3g.gébe... :-)
Edigitalnál nekem nem volt gondom a garanciával, azonnal cserélték a hibás terméket (1x egy monitort, amin csak pixelhiba volt, és egy fülhallgatót)
Emagnál pedig egy nyomtatót küldött vissza a munkahelyem és szó nélkül eljöttek érte...bár azt nem tudom, hogy a pénzt visszadták-e, de sztem igen:)
A garancia miatt.
Az emag roman ceg, orszagon belul az egyik legjobb. De ha valamit visszakuldesz masik orszagba az eleg sok idot felvesz, plusz tobb ember tobb hibalehetoseg.
Mellesleg melyik futar fogja megvarni mig kamerazva kibontod a csomagot?
Erdelyben tucatszor rendeltam emagrol, de a futar az ep! csomagot adja at, es csak akkor bonthatod ki miutan alairtad az atvetelt.
Viszont ha atvetted, onnantol a futarnak semmi koze, ha baj van masik futar fog erte jonni.
Nagyon sok esetben érkezik, sérülten, horpadva, lejtve a termék a célhoz. Mivel van hogy úgy dobálják át egyik autóról a másikra.
Ezért érdemes mindig meggyőződni a csomag - termék épségéről, mert később nehéz lesz érvényesíteni bármiféle garanciát a termékre, és egy igen hosszú tortúrának nézhet elébe a vevő ha gond van.
Nem véletlen van a területi békéltető testület naprendi táblája ezekkel a viszont eladói cégekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!