Hogyan építsem meg a gamer pc-met ezen paraméterek szerint?
Pár héten belül egy teljes gamer pc-t szeretnék vásárolni, többnyire nem értek a gépépítéshez és próbáltam magamat az elmúlt hetekben fejleszteni de még mindig sík hülyének érzem magam ehhez. Ezért rátaláltam a pcx oldalra, illetve többen is ajánlották, viszont jött az újabb probléma, hogy akkor mit rakjak össze mivel, amivel semmire nem haladtam ezért gondoltam megkérdezem a pcx-es srácoktól, hogy ők mit ajánlanának azon paraméterekben amik fontosak számomra. Egy gamer pc konfigot kértem 350-400ezer forint körül, ők ezt a választ adták nekem:
Az alábbi összeállítást javasoljuk kisebb módosítással. A Sapphir kártya
hűtése kicsit hangos, ezért egy ASUS Strix-et javasolnánk, ill. a 4
TB-os HDD felesleges:
Szóval kíváncsi vagyok olyanok véleményére akik értenek hozzá, hogy hogyan látják, működik ez így és érdemes rá költeni? Esetleg ha ráérős kedvetekben vagytok megnézném a ti koncepciótokat is :)
Nem rossz összeállítás, de én inkább AMD-re építenék:
- Asrock B450 Gaming K4
- Ryzen 5 3600X
- G. Skill Ripjaws 2x8 GB DDR4 3200MHz
- Sapphire RX 5700 XT Pulse
- Kingston 250 GB A2000
- Toshiba 2 TB HDD
- Bitfenix Formula 550
- Fractal Design Meshify C
A THE VR-nál Performance Plus egy jó viszonyítási alap:
Kiegészítés:
CPU hűtő: [link]
Táp: Egy Bitfenix Formula/Whisper, Seasonic Focus Plus GOLD 550w is elég.
Ház: Phanteks p400a(merlinharver.hu), Fractal Design Meshify C a lényeg az AIRFLOW
RAM: 2X8 3600Mhz Patriot AMD-nél!
ALaplap: [link]
VGA: 2 ventis egyedi hűtést nézz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!