Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan építsem meg a gamer...

Hogyan építsem meg a gamer pc-met ezen paraméterek szerint?

Figyelt kérdés

Pár héten belül egy teljes gamer pc-t szeretnék vásárolni, többnyire nem értek a gépépítéshez és próbáltam magamat az elmúlt hetekben fejleszteni de még mindig sík hülyének érzem magam ehhez. Ezért rátaláltam a pcx oldalra, illetve többen is ajánlották, viszont jött az újabb probléma, hogy akkor mit rakjak össze mivel, amivel semmire nem haladtam ezért gondoltam megkérdezem a pcx-es srácoktól, hogy ők mit ajánlanának azon paraméterekben amik fontosak számomra. Egy gamer pc konfigot kértem 350-400ezer forint körül, ők ezt a választ adták nekem:

Az alábbi összeállítást javasoljuk kisebb módosítással. A Sapphir kártya

hűtése kicsit hangos, ezért egy ASUS Strix-et javasolnánk, ill. a 4

TB-os HDD felesleges:

[link]

[link]

Szóval kíváncsi vagyok olyanok véleményére akik értenek hozzá, hogy hogyan látják, működik ez így és érdemes rá költeni? Esetleg ha ráérős kedvetekben vagytok megnézném a ti koncepciótokat is :)

2019. szept. 21. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz összeállítás, de én inkább AMD-re építenék:

- Asrock B450 Gaming K4

- Ryzen 5 3600X

- G. Skill Ripjaws 2x8 GB DDR4 3200MHz

- Sapphire RX 5700 XT Pulse

- Kingston 250 GB A2000

- Toshiba 2 TB HDD

- Bitfenix Formula 550

- Fractal Design Meshify C

2019. szept. 21. 20:22
 2/2 anonim ***** válasza:
51%

A THE VR-nál Performance Plus egy jó viszonyítási alap:

[link]

Kiegészítés:

CPU hűtő: [link]

Táp: Egy Bitfenix Formula/Whisper, Seasonic Focus Plus GOLD 550w is elég.

Ház: Phanteks p400a(merlinharver.hu), Fractal Design Meshify C a lényeg az AIRFLOW

RAM: 2X8 3600Mhz Patriot AMD-nél!

ALaplap: [link]

VGA: 2 ventis egyedi hűtést nézz.

2019. szept. 21. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!