Tudtok ajánlani digitális rajztáblát?
Ha rajztábla kell, akkor mindenképpen Wacom, de nem vagyok benne biztos, hogy mindenre jó lesz amit szeretnél tőle.
nem kell gépként működnie, csak jegyzeteket akarok rajta tárolni és lementeni valahogy róla
de max 30-50 körülre gondoltam, nem 200-300 körül, ennyiért laptopot veszek max és akkor már érintős laptopot veszek a mostaniak mellé és még jobban is járok :)
ha 4-8 ezerért van olyan amin lehet már rajzolni, csak nem menthető, akkor gondoltam 20-50 között csak kapható valami normális is ami képes arra, hogy mentsem is
egy tabletet olcsóbban tudok megvenni, mint egy rajztáblát és többet is tud
ha nem találok normális rajztáblát, akkor vagy maradok a papír formánál, vagy használom a tabletemet, vagy lecserélem a mostani nálam levő laptopot érintő képernyősre
nem kell nekem annyira komoly cucc, hogy 200-at fizessek érte és csak ennyire használhassam
Nekem a Google egyből talált...
Bár amúgy szerintem egy tablet/PC OneNote alkalmazással verhetetlen.
#8:
igen ebből indultam ki én is, de nekem olyan kell ami tud több jegyzetet tárolni és a gépre letudom menteni azokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!