SSD használata másodlagos tárhelynrk formázás nélkül?
Jelenleg win7 és sok telepített program. Szó mi szó balfék vagyok mindent újra rakni, sőt a már 5 éve használt Outlook 2007 jelszavát sem tudom a jelszavát így nem biztos hogy újra tudom rakni (céges)
Ha a jelenlegi SSD maradna, a win7 egy újra menne az új gépben, ha ezt belerakom működnek rajta a programok úgy hogy csak a win7et törlöm?
Nem kell negatív komment tudom hogy hülye vagyok.. :) köszi
Egy részük működne, egy másik részük meg nem.
Ha magával az operációs rendszerrel amúgy nincs gondod, csak egy nagyobb, újabb SSD-t szeretnél, akkor a te problémádra találták ki a meghajtó klónozását, illetve a backup programokat.
A klónozás, vagy lemezkép készítés után a régi lemezt bátran meg lehet formázni.
Igazából ha ilyen problémád van akkor ahogyan előttem írták a klónozás segíthet.
Samsunghoz adnak olyan progit hogy értened sem kell igazán hozzá, elindítod és megcsinálja. Mondjuk valószínűleg a többihez is, én azt ismerem csak :)
Ám ha át szeretnél állni win10-re az sem probléma, a 7-et lehet frissíteni rá és nem kell újra felvenni a fiókokat, automatikusan mindent beállít neked.
A jelszavakat biztos ami boztos érdemes lehet megnézni valamelyik jelszó néző programmal, tele van velük a net.
Pl.:
Köszönöm a válaszokat. Egy villámcsapás miatta modem keresztül sérült az alaplap, de már amúgy is lassú volt a gép a munkára így a meglévő fx8350 8gbddr3 1600mhz helyett lesz rayzen5 2600+b450 lap+16gb 3200mhz ram + 1 uj ssd lesz (+van egy jó VGA ami mar játékra kevés, az megy bele, a táp, ház, hűtő, hdd még jó) így nekem azt mondták új win telepítése.
Utána nézek köszönöm. :)
Windows "áttelepítés"-kor lehet exportálni a fiók adatokat, telepítheted újként és a lementett fiók adatokkal vissza tudod hozni a régi fiókodat.
Játékra használt gépeknél nem szokták, - felesleges lenne, de aki dolgozik vele annak érdemes.
Sajnos jól mondták.
Az új processzorhoz nincs windows 7 támogatás, ami miatt eleve gázos lenne a régi meghajtót újratelepítés nélkül használni.
Ha rám hallgatsz, jobban is jársz, ha egy tiszta telepítéssel oldod meg a dolgot, ha lényegében egy teljesen új gépet építenek neked.
Egy dolgot kérj a rendszergazdától...azt, hogy amikor kész a rendszer, az összes driver, meg az alapprogramok telepítésével, akkor csináljon neked egy lemezképet, amiről azután bármikor kis cirkusszal újrahúzható a rendszer.
Megjegyzem egy normális cégnél a rendszergazdánál meg kell hogy legyen minden olyan jelszavad, amit a céges környezetben használsz. Pl az Outlook-énak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!