Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte B450 AORUS M M.2 -s...

Gigabyte B450 AORUS M M.2 -s SSD hűtőborda rögzítés nem passzol fel-le lötyög. Mi lehet az oka? Jobb ha inkább akkor már nem erősítem hozzá?

Figyelt kérdés

A lényeg,hogy így csináltam :

https://www.youtube.com/watch?v=j3RqvXdO4aE&fbclid=IwAR3gHt1..

A végén van az a rögzítő csavar, aminek van egy nem menetes vastagabb része az hosszabb mint a heatsink végén a rögzítő rész vastagsága,azaz így fel-le tud lötyögni.

Arra gondolok az a probléma,hogy az SSD nem elég magas és nem tolja fel a bordát a csavar ellenében.

Lehet ez a baj?

2019. szept. 13. 19:02
 1/8 A kérdező kommentje:
wd blue sn 500-as ssd
2019. szept. 13. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem X470 Aorus Gaming 5-öm van, ugyanolyan a foglalata mint a tiéden, de én úgy emlékszem a borda is olyan mint az SSD, ergo amíg nem csavarozod le, tolja fel magát. Perzse nem annyira mint az SSD mert a borda az nehéz, de annyira biztos hogy ne lötyögjön a felfelé tolóerő miatt. Ez a videón is látszik valamennyire. Bár elég tré videó, fordítva is megpróbálja beletenni az ssd-t xD

Vedd ki a bordát és dugd be újra, mert tuti rosszul tetted be. Asszem nekem sem sikerült elsőre normálisan beletalálni hogy úgy álljon benne ahogy benne kell.

2019. szept. 13. 20:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Akkor úgy kérdem, hogy a csavar nem menetes része az magasabb,mint a hűtőborda azon lecsavarozós részének vastagsága?

Szóval kell ott lennie holtjátéknak ?

[link]

Itt látni a végét a bordának (bár nem túl jó kép)..

2019. szept. 13. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Oké mostmár értem.

Nem tudod lenyomni esetleg a bordát hogy rátapadjon az SSD-re? Mert ilyen ragadós miután a kék fóliát levetted.

Nekem rá kellett nyomni az biztos.

2019. szept. 13. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy a gépházadhoz tuti kaptál egy marék csavart, nem tudod mással becsavarozni ami nem ilyen?
2019. szept. 13. 20:47
 6/8 A kérdező kommentje:
pont úgy vettem észre, hogy rányomtam, rácsavartam és visszapattant:)
2019. szept. 13. 20:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Úgy marad, van holtjáték a végén a rögzítőnél, de megnéztem a másik oldalt, ott viszont nem igazán lehet jobban lenyomni, szóval maradt így, figyelem a hőmérsékeltet.

De értékelem a segítő szándékot.

2019. szept. 14. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Amúgy akkor vegyél ilyet:

[link]

És vágj belőle rá, akkor nem fog mozogni :D

MO-n is lehet venni csak drágább:

[link]

2019. szept. 14. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!