Milyen egy 144mhz-s monitort nézni?
Tényleg sokkal simábban megy rajta minden? Pld az asztalon az egér vagy a filmek? Valóba nem fárasztja annyi a szemet?
Igaz hogy furcsa és zavaró ha az ember 60-ról 144-re vált?
Még soha nem láttam 144-es monitort nem tudom elképzelni hogy mi olyan nagy dolog benne és miért imádja annyi ember.
Se nem furcsa, se nem a zavaró. Az egér mozgást simábbnak folyamatosabbnak látom rajta. Nekem jóval tovább bírja vele a szemem. De ez lehet ez nem is inkább a 144 Hz -nek tudható be, hanem a Flicker Free LED háttér világításnak. Nekem ugyanis az előző monitorom még CCFL háttér világítású volt. Szóval a szemkímélésről szerintem annak van összehasonlítási alapja, akinek az előző monitorja is LED -es volt.
Online FPS -be nekem határozottan előnyt jelentett. Szoktam COD4 -ezni, de mint ha váltás után sikeresebb lennék benne. De az is lehet hogy csak ezt is bebeszélem magamnak és közben csak a gyakorlás okozta.
Nagy hátránya viszont, hogy elég erős gép kel hozzá. Bár ha nincs meg a 144 FPS, akkor ott van a G-Sync/FreeSync ami ellensúlyozza.
Összességében én nem bántam meg, hogy nem 60 Hz -es választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!