Milyen monitort érdemes vásárolni stratégiai játékokhoz?
Figyelt kérdés
Például Stellaris, Civ6,City skylines és hasonló stratégiák vagy menedzsment játékokra gondolok. Rengeteg apró fölírat van bennük amiket már nem látok rendesen a mostani 4:3-as monitoron. 20-24" között gondolkodom csak azt nem tudom Hd fölbontás elég lenne vagy vegyek Full Hdt? Az apró szövegek jól olvashatóak legyenek. Azt sem tudom Ips vagy Tn monitort vegyek. 60 Herc-es monitor bőven elég lenne ezeknek a játékoknak. A válaszokat előre is köszönöm.2019. aug. 19. 15:18
1/5 anonim válasza:
LG 27MP59G-P monitor 56 337 Ft
2/5 anonim válasza:
2019 ben azért már ne nagyon vegyünk fullhd alatti monitort szerintem. Ilyenekhez én vagy egy 27 colos fullhd VA monitort vennék mert azoknak van messze a legjobb kontraszt arányuk ide meg nem kell a tn panelek gyors válaszideje.
Vagy ha van rá keret és elég hely az asztalon egy 32 colos qhd monitort. Nem tudom mondjuk mennyire nagy ezen játékok gépigénye de ha elég erős a géped én az utóbbit venném az hatalmas ugrás lenne.
Vagy ha támogatják a 21:9 es arányt egy 29 colos 2560x1080 as monitor is elég jó lenne.
3/5 anonim válasza:
Acer KG241PBMIDPX UM.FX1EE.P01 monitor 67 827 Ft
4/5 anonim válasza:
Stratégiai játékokhoz én 21:9 -es képarányt ajánlanék.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. aug. 19. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!